Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του prequel του «Βασιλιά των Λιονταριών» -Ποια είναι η ιστορία, πότε κάνει πρεμιέρα

To prequel της live-action ταινίας «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» («Lion King») θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2024.

Ο Μπάρι Τζέκινς, σκηνοθέτης των ταινιών «Moonlight» και «The Underground Railroad» θα σκηνοθετήσει την ταινία «Mufasa: The Lion King», το τρέιλερ της οποίας δόθηκε στη δημοσιότητα.

Ο βραβευμένος συνθέτης Λιν – Μάνουελ Μιράντα υπογράφει τα τραγούδια της ταινίας και

είναι παραγωγός του σάουντρακ.

Η πλοκή της νέας ταινίας του «Lion King»

Τριάντα χρόνια μετά το ντεμπούτο της πρώτης ταινίας κινουμένων σχεδίων «Lion King», η Disney ανατρέχει στην ιστορία του βασιλιά Μουφάσα.

Προτού χαθεί με τη συνωμοσία του αδερφού του Σκαρ με σκοπό να πάρει τον θρόνο, ο Μουφάσα ήταν ο βασιλιάς στην αφρικανική σαβάνα και πατέρας του Σίμπα.

Η νέα ταινία επικεντρώνεται στην παιδική ηλικία του βασιλιά και ιδιαίτερα στην ανατροφή του δίπλα στον Σκαρ. Ο σοφός Ραφίκι αφηγείται στην κόρη του Σίμπα και της Νάλα, Κιάρα, την ιστορία του παππού της.

Οι ηθοποιοί του νέου «Lion King»

Ο Άαρον Πιερ είναι ο Μουφάσα, ο Τζον Κάνι δανείζει τη φωνή του στον Ραφίκι, ο Σεθ Ρόγκεν είναι ο Πούμπα και ο Ντόναλντ Γκλόβερ ο Σίμπα. Η Beyoncé πρόκειται να επιστρέψει ως Νάλα με την κόρη της Μπλου Άιβι Κάρτερ να εντάσσεται στο καστ ως Κιάρα.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυκλοφόρησε, Βασιλιά, Λιονταριών -Ποια,kykloforise, vasilia, liontarion -poia