Η εξαφάνιση της Κιάρα Φεράνι από τα social και οι διακοπές του πρώην με τα παιδιά τους -Το τέλος ενός πολύκροτου γάμου

Ένα από τα πιο προβεβλημένα ζευγάρια, με το γάμο τους να διαρκεί τρεις ολόκληρες ημέρες, η Κιάρα Φεράνι και ο ράπερ Fedez τραβούν πλέον χωριστούς δρόμους. Η Ιταλίδα influencer έχει εξαφανιστεί από τα social την ώρα που ο πρώην σύζυγος της κάνει διακοπές με τα παιδιά τους ανεβάζοντας φωτογραφίες.

Ηξεχωριστή περίπτωση της Κιάρα Φεράνιείναι γνωστή σε όλο τον κόσμο, καθώς,μέχρι πριν λίγους μήνες, ήταν η πιοπεριζήτητη και ακριβοπληρωμένη influencerμε τις παγκόσμιες εταιρείεςνα θέλουν να είναι το πρόσωπο τηςκαμπάνιας τους ή απλά να φωτογραφηθείμε τα προϊόντα τους.

Ξεκινώνταςως

μια απλή φοιτήτρια αναγνώρισε πολύγρήγορα τη δύναμη των socialκαι με τη βοήθεια του τότεφωτογράφου συντρόφου της, ποζάρονταςπάντα με χάρη μπροστά στο φακό του,ανέβαζε τις φωτογραφίες της στο προσωπικότης λογαριασμό στα socialδημιουργώντας περιερχόμενοκαι στο blog της«The Blond Salad».

Η ζωή της, ανά πάσα στιγμή, βρισκόταν εκτεθειμένη στα social μόνο που την ίδια δε την ένοιαζε καθόλου. Τροφοδοτούσε πλουσιοπάροχα τον αλγόριθμό για να ανεβάσει τις προσωπικές της μετοχές και το πέτυχε. Η νεαρή φοιτήτρια που φωτογραφιζόταν με διάφορα looks, έχοντας όνειρο να βρεθεί καλεσμένη στις πασαρέλες μεγάλων οίκων μόδας, έκανε το όνειρο της πραγματικότητα. Πέτυχε ίσως περισσότερα και από αυτά που ονειρεύτηκε με αποτέλεσμα η διαδικτυακή της επιρροή να γίνει case study στο Harvard. Δεν είχε κερδίσει μόνο την αναγνώριση, αλλά κατάφερε να κλείσει μεγάλες συμφωνίες που ανέβασαν στα ύψη τον τραπεζικό της λογαριασμό.

Απότην Ιταλία μετακόμισε στην Αμερικήαγοράζοντας το δικό της σπίτι, ενώ οιfollowers, από κάθε μέρος τουπλανήτη, δεν έχαναν λεπτό από τηνπροσωπική της ζωή. Ο χωρισμός της, απότον τότε φίλο τη,ς δεν κατάφερε να τηνκάνει να «χάσει» το κοινό της αν καιεκείνος διεκδίκησε μέρος της επιτυχίαςτου blog της που είχεπαγκόσμια αναγνωρισιμότητα. Αξίζει,πάντως, να αναφέρουμε πως ο πρώην φίλοςτης ήταν πιο εσωστρεφής από την ίδιακαι δεν επιθυμούσε ιδιαίτερη προβολήστη σχέση τους.

Όλα αυτά θα αλλάξουν όταν η Κιάρα Φεράνι γνωρίζει τον Fedez και μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους η καθημερινότητα τους βρίσκεται συνεχώς στα stories του Instagram. Το ερωτευμένο ζευγάρι ποστάρει συνεχώς την ευτυχία του, ανεβάζει φωτογραφίες μέχρι και από τις πιο ιδιωτικές του στιγμές, και όλο αυτό το παιχνίδι της δημοσιότητας τους επιφέρει νέες επαγγελματικές συνεργασίες.

Από την Αμερική η Κιάρα θα μετακομίσει μόνιμα πλέον στο Μιλάνο δημιουργώντας τη δική της οικογένεια. Εξωστρεφής με την προσωπική τους ευτυχία το ζευγάρι «κλείνει» επαγγελματικές συμφωνίες, η Ιταλίδα influencer και επιχειρηματίας θα δει τη ζωή της να γίνει ντοκιμαντέρ και με το brand name «The Ferragnez» θα πάρουμε μια γεύση από την ευτυχισμένη καθημερινότητα τους σε συνδρομητικό κανάλι. Κατά καιρούς τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να περνάνε κρίση στη σχέση τους φροντίζουν να τα αποδυναμώνουν με κοινές φωτογραφίες -ακόμα και μισόγυμνοι από την κρεβατοκάμαρα τους.

Η Κιάρα μίλησε για «σοβαρή κρίση» και ο Fedez επιβεβαίωσε το διαζύγιο

Ωστόσο,ο οριστικός τους χωρισμός θα ταεπιβεβαιώσει. Η Κιάρα, στη πρώτη τηςτηλεοπτική συνέντευξη, μετά το σκάνδαλομε το πανετόνε και τη σοβαρή κρίση στογάμο της θα εκμυστηρευτεί ότι ο γάμοςτους είχε περάσει κι άλλες φορές κρίση,αλλά αυτή είναι η μεγαλύτερη. Αφήνονταςένα παραθυράκι ανοιχτό για «σοβαρήκρίση» και όχι οριστικό χωρισμό όλαάλλαξαν από τη συνέντευξη του Fedez,ο οποίος παραδέχτηκε πως χώρισανοριστικά και αναφέρει την Κιάρα ωςγυναίκα τους μιας και τυπικά δεν έχειβγει το διαζύγιο.

Στηδική του τηλεοπτική συνέντευξηεπιβεβαιώθηκαν και τα δημοσιεύματα πουέκαναν λόγο ότι ο ίδιος δεν της επιτρέπειπλέον να δείχνει τα παιδιά τους στοInstagram. Παρατηρώντας τουςλογαριασμούς τους στα social ταπαιδιά είναι πάντα με γυρισμένη τηνπλάτη.

«Ο κόσμος μου κατέρρευσε» είχε αναφέρει η Κιάρα, στην ίδια τηλεοπτική συνέντευξη, και είναι ξεκάθαρο πια πως η αυτοκρατορία που έχτισε, δίνοντας τεράστια προβολή στην προσωπική της ζωή, δεν είχε τόσο γερά θεμέλια. Το σκάνδαλο, το επώδυνο διαζύγιο, οι μεγάλες εταιρείες που διέκοψαν τη συνεργασία τους μαζί της και η μεγάλη μείωση των followers φαίνεται πως έχουν στοιχήσει ακριβά στην Κιάρα Φεράνι, η οποία χρειάζεται να κάνει ένα νέο restart.

«Ο κόσμος μου κατέρρευσε» είχε αναφέρει η Κιάρα, στην ίδια τηλεοπτική συνέντευξη, και είναι ξεκάθαρο πια πως η αυτοκρατορία που έχτισε, δίνοντας τεράστια προβολή στην προσωπική της ζωή, δεν είχε τόσο γερά θεμέλια. Το σκάνδαλο, το επώδυνο διαζύγιο, οι μεγάλες εταιρείες που διέκοψαν τη συνεργασία τους μαζί της και η μεγάλη μείωση των followers φαίνεται πως έχουν στοιχήσει ακριβά στην Κιάρα Φεράνι, η οποία χρειάζεται να κάνει ένα νέο restart.

Η αποχή της Κιάρα Φεράνι από τα social

Πάνω από 10 ημέρες η Κιάρα Φεράνι απέχει από τα social, κάτι που είναι πρωτόγνωρο για την ίδια, με την τελευταία της ανάρτηση να είναι από τις πασχαλινές διακοπές που πήγε με τα παιδιά της στο Ντουμπάι. Από τότε, μέχρι την ώρα που γράφεται το άρθρο, η influencer/ επιχειρηματίας, δεν έχει κάνει την παραμικρή ανάρτηση. Από την άλλη, ο Fedez κάνει διακοπές με τα παιδιά του στο Μαϊάμι ανεβάζοντας φωτογραφικό υλικό.

Κάνοντας μια έρευνα στα ιταλικά ΜΜΕ γράφεται έντονα πως η υγεία της Κιάρα Φεράνι είναι ιδιαίτερα φορτισμένη και περνάει πολύ δύσκολα ψυχικά για αυτό δεν θέλει να μοιραστεί τίποτα στα social. Άλλωστε, οι ευτυχισμένες στιγμές ανήκουν στο μακρινό παρελθόν.

Μάλιστα,ο ιταλικός Τύπος αναρωτιέται αν η ΚιιάραΦεράνι χρειάζεται μια αποτοξίνωση απότα social ή είναι αναγκαστικήαυτή η αποχή που έχει παραξενέψειιδιαίτερο το κοινό που εξακολουθεί νατην ακολουθεί πιστά στα μέσα δικτύωσης.

Σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την Κιάρα Φεράνι, πριν λίγες ημέρες, να δειπνεί στο Bari Italia στο Salò, στην περιοχή Brescia παρέα με τη Veronica Ferraro και την Chiara Biasi. Οι τρεις γυναίκες συνοδεύονται από σωματοφύλακα. Για ακόμα μια φορά, η Κιάρα δε μοιράστηκε την έξοδο της, με τους διαδικτυακούς της φίλους, απέχοντας συστηματικά από τα social στα οποία οφείλω κατά μεγάλο βαθμό την αυτοκρατορία της.

Είτεη αποχή από τα socialείναισυνειδητή, είτε έχει αναγκαστεί, γιαόλους τους ευνόητους λόγους, μένει ναδούμε πότε θα επιστρέψει η Κιάρα στημέχρι άλλοτε φυσιολογική της ζωή, αλλάχτίζοντας πλέον την καριέρα της και τηνπερσόνα της με πιο γερές βάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα