Εurovision 2024: Σοκ με τον... γυμνό τραγουδιστή της Φινλανδίας -«Φόρα ένα παντελόνι» έλεγαν οι θεατές [βίντεο]

Οι θαυμαστές της Εurovision 2024 έμειναν άναυδοι όταν ο ο τραγουδιστής της Φινλανδίας, έμεινε σχεδόν ολόγυμνος μπροστά σε όλους

Ο Φινλανδός Windows95man -με πραγματικό όνομα Teemu Keisteri- ερμήνευσε το κομμάτι του «No Rules» στην φετινή Eurovision και άρχισε να τρέχει με ελάχιστα ως καθόλου ρούχα.

Στην πραγματικότητα όλα οφείλονταν σε κάποιες πολύ έξυπνες γωνίες λήψης και ένα πολύ διακριτικό εσώρουχο, αλλά όσοι παρακολουθούσαν από το σπίτι σοκαρίστηκαν, αναφέρει η βρετανική SUN.

«Βροχή» τα σχόλια στο X για τον γυμνό τραγουδιστή της Eurovision

Ένα άτομο έγραψε: «Ω, βάλε κανένα παντελόνι. Το τραγούδι είναι καλύτερο σε δεύτερη ακρόαση, αλλά η σκηνική παρουσία δεν προσθέτει τίποτα».

«Ορίστε; Είναι πραγματικά γυμνός στο σόου;!!!! Τι συμβαίνει;», έγραψε ένας άλλος.

Ενώ κάποιος άλλος πρόσθεσε: Tι στο καλό. Της Φινλανδίας ο τύπος είναι γυμνός LOL!».

Ο performer της Φινλανδίας πριν από την εμφάνισή του στον δημοφιλή μουσικό διαγωνισμό, δήλωσε στο PA: «Όλοι οι ''γιοι μου'' και όλοι οι νέοι άνθρωποι και όλες οι γιαγιάδες το γουστάρουν, νομίζω ότι αγαπούν πραγματικά την παράστασή μου και… το παιδί και οι ηλικιωμένοι δεν ενδιαφέρονται πια και εγώ δεν ενδιαφέρομαι πια».

«Οπότε νομίζω ότι οι ενήλικες πρέπει λίγο να μάθουν και να χαλαρώσουν λίγο και να μην είναι τόσο σοβαρό ώστε να βλέπεις (ένα) μικρό κομμάτι (του)».

Ανέφερε δε: «Απλά λέω την ιστορία χωρίς κανόνες, που είναι σαν το σύνθημά μου με την τέχνη μου (την οποία έχω για) ήδη πάνω από 10 χρόνια, σαν να καταλαβαίνω ότι δεν χρειάζεται να έχω μια ''βασική'' ζωή και μια καθημερινή δουλειά και απλά μπορώ να αρχίσω να κάνω την τέχνη μου».

«Και χρησιμοποιώ αυτό το σύνθημα no rules… μαζί με τους πίνακές μου και με την τέχνη και τη μουσική και αυτή τη φορά, με τραγούδι της Eurovision, το πρώτο μου… single», είπε χαρακτηριστικά.

Το τραγούδι «Νο Rules» της Φινλανδίας

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα