Αγέραστες: Μαρινέλλα και Ζωζώ Σαπουντζάκη έδωσαν σόου και συνεπήραν τους θαμώνες [εικόνες και βίντεο]

Δύο μύθοι του ελληνικού θεάματος, συναντήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (24/4) το NOX: Η Μαρινέλλα, η οποία έδωσε ακόμα μία αξιομνημόνευτη παράσταση και η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Η «μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού», σε ηλικία 85 ετών, σε μεγάλα κέφια και με ζωντάνια έφηβης, έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ ερμηνείας και χορού όπως και ο Στέλιος Διονυσίου και η Μπέτυ Μαγγίρα.

Το ρεσιτάλ ερμηνείας της Μαρινέλλας

Αποθέωσαν τη Ζωζώ Σαπουντζάκη

Στη μαγική βραδιά έδωσε το παρών και η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία

καθόταν στο πρώτο τραπέζι.

Η 91χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια, που έχει σκορπίσει το κέφι άπειρα βράδια μέσα από τις εμφανίσεις της, κομψότατη με ένα μαύριο πλατύγυρο καπέλο, έδειχνε να το διασκεδάζει. Κάποια στιγμή, δεν... άντεξε: Σηκώθηκε και άρχισε να χορεύει, χαμογελώντας διάπλατα. Όταν οι θαμώνες την αντιλήφθηκαν ξέσπασαν σε θερμά χειροκροτήματα, τα οποία η Ζωζώ Σαπουντζάκη έδειξε να απολαμβάνει. Η Μαρινέλλα την εντόπισε και την χαιρέτησε, αφιερώνοντας στην ηθοποιό και ένα τραγούδι.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Όταν είχαν πάει στη Μαρινέλλα Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη

Τη Μαρινέλλα είχε απολαύσει από κοντά στη σκηνή του NOX και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, τον περασμένο Ιανουάριο. Μάλιστα, αμέσως μετά το πρόγραμμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι πήγαν στο καμαρίνι της Μαρινέλλας, φωτογραφήθηκαν μαζί της και είχαν μια θερμή συζήτηση.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αγέραστες, Μαρινέλλα, Ζωζώ Σαπουντζάκη, [εικόνες,agerastes, marinella, zozo sapountzaki, [eikones