Roasting Warehouse Athens: Το νέο talk of the town στέκι βρίσκεται στον Νέο Κόσμο -Με αέρα και brunch Αυστραλίας

Το νέο hot spot της πόλης για καλό καφέ και λαχταριστό brunch βρίσκεται στον πλέον ανερχόμενο Νέο Κόσμο και ακούει στο όνομα «Roasting Warehouse Athens».

Στον πεζόδρομο της Ντελακρουά στο Νέο Κόσμο, δίπλα από το καταπράσινο παρκάκι Δουργουτίου άνοιξε πριν λίγο καιρό το νέο talk of the town, που ήδη σφύζει από κόσμο και ζωή. Οι coffee lovers το έχουν λατρέψει καθώς δεν μοιάζει με κανένα άλλο coffee house

της Αθήνας.

Πρόκειται για το νέο εγχείρημα του Ελληνοαυστραλού George Paraskevopoulos, που διαθέτει καταστήματα σε Μελβούρνη, Περθ, Βικτόρια κ.α. και αποφάσισε να φέρει το επιτυχημένο brand του και στην Ελλάδα.

Έτσι, συνεταιρίστηκε με έναν από τους κορυφαίους και πολυβραβευμένους barista της χώρας, τον Νίκο Αντζαρά, με πολλές διακρίσεις στο εξωτερικό και πιστοποιημένο SCA trainer στον καφέ και την Ελένη Ζαντικιάν.

Ο speciality καφές

Το Roasting Warehouse ανοίγει από νωρίς και υποδέχεται τους πρωινούς πελάτες με μυρωδάτο specialty καφέ, με τρία διαφορετικά blends (Daydreamer, Happy Days, Evolve) και επιλεγμένα single origins, που εναλλάσσονται.

Μάλιστα, διαθέτει εργαστήριο ψησίματος του καφέ που δεσπόζει επιβλητικά στον εσωτερικό του χώρο, με σακιά με χιλιάδες φρεσκοκαβουρδισμένους κόκκους, χώρο για εκπαίδευση και γευσιγνωσία και πολλά βραβεία.

Ακόμη, μπορείτε να αγοράσετε το blend που σας ταιριάζει για να απολαύσετε τον μυρωδάτο, φρέσκο καφέ στο σπίτι ή το γραφείο.

Το λαχταριστό brunch

Εκτός από καφέ, το Roasting Warehouse προσφέρει και μια μεγάλη γκάμα από λαχταριστά πιάτα brunch με εμπνευσμένες γεύσεις από την Αυστραλία. Εκεί θα συνοδεύσεις τέλεια τον εκλεκτό καφέ σου με αυστραλιανό brunch, με πρωτότυπες γεύσεις.

Must είναι το signature πιάτο του, τα hash browns με brisket, με
σιγομαγειρεμένο στήθος μοσχαριού, σερβιρισμένο με hash browns και δύο αυγά ποσέ, σπανάκι και με απαλή saffron hollandaise.

Εξαιρετική επιλογή είναι το avocado toast με τα ντοματίνια, κόλιανδρο και λάιμ (avo & chilli) αλλά και δύο επιλογές από chilli scrambled eggs (με χοιρινή πανσέτα ή χαλούμι).

Από γλυκές επιλογές, το κολασμένο, αφράτο french toast με κόκκινα φρούτα, σιρόπι σφενδάμου και κρέμα βανίλια μασκαρπόνε αλλά και τα pancakes με ρικότα είναι οι τέλειες επιλογές για «σβήσιμο».

Η βιτρίνα του μαγαζιού γεμίζει καθημερινά με φρέσκα σάντουιτς σε στιλ φοκάτσια, αλμυρά και γλυκά, αφράτα κρουασάν και λαχταριστά rolls.

Το design

Το μοναδικό design του μαγαζιού σε προδιαθέτει για να καθίσεις και να απολαύσεις το φαγητό και τον καφέ σου, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Industrial και μίνιμαλ πινελιές, διακριτικός φωτισμός, ευρύχωρο, ψηλοτάβανο με τζαμαρίες, πλήθος από κομψά τραπέζια μέσα και έξω, δερμάτινα καθίσματα και stands, μεγάλη μπάρα με καφετιέρες.

Το πράσινο χρώμα επικρατεί στον εσωτερικό αλλά και τον εξωτερικό χώρο, με πολλά φυτά αλλά και ως απόχρωση των μοντέρνων, ντιζαϊνάτων επίπλων. Σε συνδυασμό με το πράσινο του πάρκου και την περαντζάδα του πεζόδρομου είναι ιδανικά για τις ζεστές ημέρες και νύχτες από εδώ και πέρα.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα