#LaLigaExperience: H Nova και η LaLiga EA Sports έστειλαν δύο τυχερούς στο Ρεάλ Σοσιεδάδ-Ρεάλ Μαδρίτης

Η Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και η LaLiga, το ισπανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που απολαμβάνουν οι φίλαθλοι αποκλειστικά στο «γήπεδο» του Novasports, έδωσαν την ευκαιρία σε μία τυχερή συνδρομήτρια της Nova,

την κα Μαρία-Ευγενία Χιώτη, να ταξιδέψει, μαζί με ένα ακόμη άτομο της επιλογής της, στο Σαν Σεμπάστιαν και να ζήσει μία ανεπανάληπτη εμπειρία.

Η τυχερή συνδρομήτρια αναδείχθηκε έπειτα από κλήρωση που έγινε μεταξύ των νικητών της σειράς διαγωνισμών #LaLigaEpics και είχε την τύχη να ζήσει μοναδικές στιγμές στο #LaLigaExperience, ένα γεγονός που διήρκησε 5 ημέρες και όπου, μεταξύ άλλων, της έδωσε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης!

H τυχερή συνδρομήτρια τηςNova, Μαρία-Ευγενία Χιώτηταξίδεψε με τον δημοσιογράφο τουNovasports, Άκη Κουζούλη στοΣαν Σεμπάστιαν, διαμένοντας 4 νύχτες σεξενοδοχείο της περιοχής. Εκεί πήρε μέροςσε μια σειρά από challenges με σκοπό ναγνωρίσει καλύτερα την ντόπια κουλτούρα,την ιστορία της πόλης, αλλά και τηςομάδας. Μαζί της ήταν η νικήτρια τηςΑμερικής, η δύο φορές παγκόσμιαπρωταθλήτρια Ali Krieger, αλλά και δύοδημοσιογράφοι με την influencer, Shono Tabata, απότην Ιαπωνία.

Η κορύφωση της εμπειρίας ήρθε τηνΠαρασκευή 26 Απριλίου με την παρακολούθηση,από τις κερκίδες, του αγώνα Ρεάλ Σοσιεδάδ– Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο της 33ηςαγωνιστικής της LaLiga EASports. Εκτός από τον παραπάνωαγώνα, η LaLiga έδωσε την ευκαιρία στουςνικητές να δουν έναν ακόμη αγώνα μεταξύΝτεπορτίβο Αλαβές – Θέλτα πουδιεξήχθη στο γήπεδο Μεντιθορόθα, στηνπεριοχή Βικτόρια Γκαστέις. Το ματς αυτόήταν ιστορικό γιατί πραγματοποιήθηκετην ημέρα που συμπληρώθηκαν 100 χρόνιαΜεντιθορόθα και η ατμόσφαιρα ήτανμαγική.

Η LaLiga EASporrs,ένα από πιο δημοφιλή ποδοσφαιρικάπρωταθλήματα σε όλο τον πλανήτη, μεκορυφαίους συλλόγους και μεγάλα αστέριαθα συνεχίσει να προβάλλεται αποκλειστικάέως και τη σεζόν 2025-2026 στο Novasports.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
#LaLigaExperience, Nova, LaLiga EA Sports, Ρεάλ Σοσιεδάδ-Ρεάλ Μαδρίτης,#LaLigaExperience, Nova, LaLiga EA Sports, real sosiedad-real madritis