Eurovision 2024: Το Nemo επέστρεψε στην Ελβετία -Το υποδέχτηκαν σαν ήρωα [βίντεο]

Μετά το Μάλμε της Σουηδίας όπου κέρδισε την Eurovision 2024 εντυπωσιάζοντας το κοινό και τους κριτές με την παρουσία του, επόμενος σταθμός του Nemo ήταν η Ελβετία.

Εκεί, στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης υποδέχθηκαν τον νικητή της Eurovision Nemo εκατοντάδες θαυμαστές, κυματίζοντας σημαίες και πανό και φωνάζοντας το όνομα του 24χρονου. Οι θαυμαστές που συγκεντρώθηκαν στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ελβετίας χρειάστηκε να περιμένουν καθώς η πτήση της Swiss

International Air Lines από την Κοπεγχάγη έφτασε με 45 λεπτά καθυστέρηση.

Πλήθος κόσμου περίμενε το Nemo στο αεροδρόμιο

Μόλις άνοιξαν οι πύλες και εμφανίστηκε ο τραγουδιστής ξέσπασαν σε επευφημίες και χειροκροτήματα. Το Nemo χαμογελαστό δεν δίστασε να αγκαλιάσει τους παρευρισκόμενους, να βγει φωτογραφίες μαζί τους και να υπογράψει αυτόγραφα.

Το τραγούδι του Nemo με τίτλο «The Code» είναι ένα άκρως προσωπικό τραγούδι και αναφέρεται στο ταξίδι του ερμηνευτή προς τη μη δυαδική ταυτότητα φύλου (non binary). Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, το Nemo ανακοίνωσε στο Instagram: «Δεν ταυτίζομαι ως άνδρας ή γυναίκα. Είμαι απλώς το Nemo».

Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν και πολλά μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας με πανό που έγραφαν: «Σπάσαμε τον δυαδικό κώδικα, υπάρχουμε, επιμένουμε». To Νέμο γιόρτασε μαζί τους σε μια μεγάλη ομαδική αγκαλιά καθώς φώναζαν «σπάσαμε τον κώδικα» και «υπάρχουμε».

Μιλώντας σε συνέντευξη τύπου σημείωσε ότι για λίγο καιρό θα χαλαρώσει στον κήπο του: «Θα ξαπλώσω και θα προσπαθήσω να ηρεμήσω λίγο», ενώ αναφέρθηκε και στο σπασμένο τρόπαιο λέγοντας πως: «Έσπασα τον κώδικα, έσπασα και το τρόπαιο». To Nemo είπε ότι το καλωσόρισμα στο αεροδρόμιο ήταν «εξαιρετικά όμορφο… Μου έδειξε πόσο ωραίο είναι να είσαι μέλος μιας κοινότητας».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα