Euroleague: Απόψε η πρώτη «μάχη» Ολυμπιακού-Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη με φόντο το Final Four

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται απόψε στη μάχη των playoffs της EuroLeague αντιμετωπίζοντας στην Βαρκελώνη την Μπαρτσελόνα (22:00, Novasports 4) στο Game 1 της σειράς, θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα για το Final Four.

Ακόμη

και μία ημέρα πριν την αναχώρηση για τη Βαρκελώνη, στον Ολυμπιακό είδαν τον Τόμας Ουόκαπ να νιώθει ενοχλήσεις και να μη βγάζει την προπόνηση της Δευτέρας (22/4), αλλά και τον αρχηγό Κώστα Παπανικολάου να μένει εκτός προπόνησης λόγω ίωσης.

Μέσα ο Ουόκαπ, έμεινε εκτός ο Παπανικολάου

Ο Ουόκαπ εν τέλει συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και μάλιστα δήλωσε πως νιώθει «φρέσκος» στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς ακολούθησε θεραπευτική αγωγή. Ο Τεξανός θα αγωνιστεί στο Game 1, αφού η αμυντική παρουσία του και οι ασίστ του αποτελούν απαραίτητα συστατικά επιτυχίας για τον Ολυμπιακό. Δυστυχώς, τόσο για τον ίδιο, όσο για την ομάδα του Πειραιά, ο Κώστας Παπανικολάου προσβλήθηκε από ίωση, ανέβασε υψηλό πυρετό και ήταν αδύνατον να ταξιδέψει στη Βαρκελώνη. Η απουσία του αρχηγού του Ολυμπιακού είναι δεδομένη για το πρώτο παιχνίδι και θα φανεί εν συνεχεία αν θα μπορέσει να ταξιδέψει μόνος για να ενσωματωθεί ενόψει του δεύτερου ματς στην Ισπανία.

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός ηττήθηκε και τις δύο φορές στην κανονική περίοδο από την Μπαρτσελόνα. Με 86-78 στη Βαρκελώνη και ρεκόρ καριέρας με 21 πόντους του Τζαμπάρι Πάρκερ και με 68-77 στο ΣΕΦ.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης

Νταμίρ Γιαβόρ (Κροατία), Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία) και Ράιν Πεεράντι (Εσθονία) είναι οι τρεις που ορίστηκαν από τη Euroleague για να διευθύνουν το αποψινό ματς.

Στους πρώτους αγώνες των πλέι οφ της Euroleague, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

ΤΡΙΤΗ 23/4

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ) - Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) 87-91 (0-1) Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) - Μπασκόνια (Ισπανία) 90-74 (1-0)

ΤΕΤΑΡΤΗ 24/4

20:00 Μονακό (Μονακό) - Φενερμπαχτσέ (Τουρκία) 22:00 Μπαρτσελόνα (Ισπανία) - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)

*Οι σειρές κρίνονται στις 3 νίκες.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Euroleague, Απόψε, Ολυμπιακού-Μπαρτσελόνα, Βαρκελώνη, Final Four,Euroleague, apopse, olybiakou-bartselona, varkeloni, Final Four