EURO 2016: Β.Ιρλανδία-Γερμανία, 19:00

Ματς το οποίο κρίνεται η πρόκριση είναι αυτό ανάμεσα στην Βόρειο Ιρλανδία και τη Γερμανία (19:00,ΕΡΤ1) το οποίο διεξάγεται στο «Παρκ ντε Πρενς» του Παρισιού.

Οι οπαδοί της μαζί με αυτούς της Ιρλανδίας, έχουν κλέψει τις εντυπώσεις στα γήπεδα της Γαλλίας. Το ίδιο επιθυμεί να κάνει και η ομάδα. Η Β.Ιρλανδία σημείωσε μεγάλη νίκη επί της Ουκρανίας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής και πλέον ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση, στην πρώτη της παρουσία σε τελική φάση EURO.

Οι

Βορειοϊρλανδοί κρατούν κατά κάποιο τρόπο την τύχη στα χέρια τους. Με νίκη περνούν ανεξάρτητα με το τι θα κάνει η Πολωνία στο άλλο παιχνίδι, με ισοπαλία ή ήττα μένουν στην 3η θέση και θα ελπίζουν πως θα είναι μια από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες του τουρνουά, προκειμένου να πάρουν την πρόκριση.

Ο Μάικλ Ο'Νιλ θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον βασικό τερματοφύλακα ΜακΓκόβερν, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε, ωστόσο παραμένει άγνωστο αν θα επιλέξει να αγωνιστεί με το 5-3-2 της πρεμιέρας ή με το 4-4-2 το οποίο έφερε και τη νίκη απέναντι στην Ουκρανία.

Από την πλευρά της η Γερμανία μετά τη νίκη επί της Ουκρανίας, δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Πολωνίας, μένοντας στο 0-0. Είχε τη δυνατότητα να οριστικοποιήσει την πρόκριση και την 1η θέση ωστόσο τώρα, αν και παραμένει το φαβορί, χρειάζεται βαθμό ή βαθμούς για να πετύχει τον στόχο της.

Με νίκη θα περιμένει το αποτέλεσμα της Πολωνίας για να διαπιστώσει αν θα κατακτήσει την 1η θέση, έχοντας αυτή την στιγμή πάντως καλύτερη διαφορά τερμάτων. Με ισοπαλία εξασφαλίζει και πάλι την πρόκριση όμως δεν αποκλείεται αυτό να της στοιχίσει την πρώτη θέση αν η Πολωνία την ίδια ώρα επικρατήσει της Ουκρανίας.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γάλλος Κλεμέν Τρουπέν

Πιθανές Συνθέσεις
Β.Ιρλανδία:ΜακΓκόβερν - Χιουζ, Κάθκαρτ, ΜακΌλεϊ, Εβανς - Κ.Εβανς, Ντέιβις, Νόργουντ, Γουόρντ - Ουάσινγκτον, Λάφερτι
Γερμανία:Νόιερ - Εκτορ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Χέβεντες - Κεντίρα, Κροος - Εζίλ, Ντράξλερ, Μίλερ - Γκέτσε

Υπέρτιτλος: 3ος ΟΜΙΛΟΣ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥMatch Info: 19:00Ομάδα A: Β. ΙρλανδίαΟμάδα Β: ΓερμανίαURL αντίστοιχου αρθρου: http://www.iefimerida.gr/match/273461/euro-2016-virlandia-germania-3os-omilos-21-ioynioy-1900
Keywords
Τυχαία Θέματα