EURO 2016: Πορτογαλία-Αυστρία, 22:00

Η Πορτογαλία αντιμετωπίζει την Αυστρία (22:00, ΕΡΤ1) στο Παρίσι, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου.

Ενα παιχνίδι δίχως αύριο είναι αυτό που διεξάγεται στο «Παρκ ντε Πρενς» ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Αυστρία. Οι δύο ομάδες έπεσαν θύματα έκπληξης στην πρεμιέρα από τις δύο πιο αδύναμες ομάδες του ομίλου και πλέον χρειάζονται τη νίκη προκειμένου να μην κινδυνεύσουν άμεσα με αποκλεισμό.

Η Πορτογαλία δεν ήταν κακή όμως δεν κατάφερε να βρει λύσεις απέναντι στην καλά στημένη άμυνα των Ισλανδών ενώ πλήρωσε το μοναδικό λάθος της στα μετόπισθεν. Μετά το 1-1, οι ελπίδες της

για πρώτη θέση στον όμιλο κινδυνεύουν όπως φυσικά και αυτές για την πρόκριση. Η νίκη απέναντι στην Αυστρία είναι αναγκαία με τον Φερνάντο Σάντος να αναφέρει πως στην ομάδα δεν υπάρχει άγχος αλλά πίστη. Ο Κουαρέσμα αναμένεται να ξεκινήσει βασικός ενώ ο Γουίλιαμ Καρβάλιο θα πάρει λογικά τη θέση του Ντανίλο, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις.

Από την πλευρά τους οι Αυστριακοί απογοήτευσαν. Οι προσδοκίες που είχαν δημιουργήσει με την παρουσία τους στον προκριματικό όμιλο ήταν μεγάλες όμως κόντρα στην Ουγγαρία δεν παρουσίασαν καλή εικόνα. Το δοκάρι του Αλάμπα ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να δείξουν και δεδομένα θα χρειαστούν πολλά περισσότερα κόντρα στην Πορτογαλία για τη νίκη. Ο Γιουνούζοβιτς είναι τραυματίας και τη θέση του στα δεξιά διεκδικούν οι Σεπφ και Ζάμπιτσερ ενώ ο κεντρικός αμυντικός Ντράγκοβιτς είναι τιμωρημένος και τη θέση του θα πάρει ο Πρεντλ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Νίκολα Ριτσόλι.

Πιθανές Συνθέσεις
Πορτογαλία:Πατρίσιο - Βιεϊρίνια, Πέπε, Καρβάλιο, Γκερέιρο - Γ.Καρβάλιο, Γκόμες, Κουαρέσμα, Μουτίνιο - Νάνι, Ρονάλντο
Αυστρία:Αλμερ - Κλάιν, Πρεντλ, Χίντερεγκερ, Φουξ - Μπάουμγκαρντλίνγκερ, Αλάμπα - Χάρνικ, Σεπφ, Αρναούτοβιτς - Γιάνκο

Υπέρτιτλος: 6ος ΟΜΙΛΟΣ - 18 ΙΟΥΝΙΟΥMatch Info: 22:00Ομάδα A: ΠορτογαλίαΟμάδα Β: ΑυστρίαURL αντίστοιχου αρθρου: http://www.iefimerida.gr/match/273058/euro-2016-portogalia-aystria-2200-6os-omilos-18-ioynioy-2200
Keywords
Τυχαία Θέματα