EURO 2016: Ιταλία-Σουηδία, 16:00

Το σπουδαίο παιχνίδι του 5ου ομίλου είναι αυτό ανάμεσα στην Ιταλία και τη Σουηδία (16:00, ΕΡΤ1), το οποίο διεξάγεται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στην Τουλούζ.

Η Ιταλία ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του ομίλου στην πρεμιέρα. Επικράτησε ολοκληρωτικά του Βελγίου, παίρνοντας τη νίκη με σκορ 2-0 και ικανοποίησε με την εμφάνισή της σκορπώντας ενθουσιασμό στους φιλάθλους της.

Ο Αντόνιο Κόντε παρουσίασε μια ομάδα με άριστη τακτική στο γήπεδο, μπλόκαρε κάθε ατού των Βέλγων και πήρε τη νίκη με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Ο

Ιταλός τεχνικός δεν αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στην 11άδα του αν και οι Φλορέντσι και Ντε Σίλιο διεκδικούν τις θέσεις των Παρόλο και Νταρμιάν.

Από την πλευρά της η Σουηδία, προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 με την Ιρλανδία και μάλλον πρέπει να αισθάνεται τυχερή που απέφυγε την ήττα. Οι παίκτες του Έρικ Χάμρεν δεν παρουσίασαν καλή εικόνα όμως από το 50ο λεπτό και μετά, ανέβασαν στροφές και κατάφεραν τελικά να φτάσουν στο γκολ.

Ο Σουηδός τεχνικός αναμένεται να ανακατέψει την τράπουλα με τον Γκιντέτι να παίρνει τη θέση του Μπεργκ στο πλευρό του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς στην επίθεση ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Λούστιγκ, ο οποίος τραυματίστηκε κόντρα στους Ιρλανδούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ούγγρος Βίκτορ Κασάι.

Πιθανές Συνθέσεις
Ιταλία:Μπουφόν - Μπαρτζάλι, Κιελίνι, Μπονούτσι - Καντρέβα, Φλορέντσι, Ντε Ρόσι, Τζιακερίνι, Ντε Σίλιο - Πελέ, Εντερ
Σουηδία:Ισακσον - Λίντελοφ, Γκράνκβιστ, Γιόχανσον, Όλσον - Λάρσον, Λεβίτσκι, Κάλστρομ, Φόρσμπεργκ - Γκιντέτι, Ιμπραϊμοβιτς

Υπέρτιτλος: 5ος ΟΜΙΛΟΣ - 17 ΙΟΥΝΙΟΥMatch Info: 16:00Ομάδα A: ΙταλίαΟμάδα Β: ΣουηδίαURL αντίστοιχου αρθρου: http://www.iefimerida.gr/match/272868/euro-2016-italia-soyidia-1600-5os-omilos-17-ioynioy-1600
Keywords
Τυχαία Θέματα