«Bridget Jones 4 χωρίς Κόλιν Φερθ, όχι ευχαριστώ»: Οι φαν απειλούν με μποϊκοτάζ τη νέα ταινία -Τι γίνεται στο βιβλίο

Οι θαυμαστές του Bridget Jones απείλησαν ότι θα μποϊκοτάρουν την επερχόμενη τανία επειδή το όνομα του Κόλιν Φερθ λείπει από το line-up.

Τα γυρίσματα για την τέταρτη ταινία «Bridget Jones: Mad About the Boy» ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα, με τη Ρενέ Ζελβέγκερ να επαναλαμβάνει τον ρόλο της πρωταγωνίστριας Μπρίτζετ.

Η νέα παραγωγή της Universal Pictures και του Working

Title, θα είναι προσαρμογή του ομότιτλου μυθιστορήματος με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της Έλεν Φίλντινγκ που κυκλοφόρησε το 2013, αγαπημένος ρόλος της Ζελβέγκερ.

Το «Mad About the Boy» σηματοδοτεί επίσης την επιστροφή του Χιου Γκραντ στον ρόλο του γοητευτικού «Ντάνιελ Κλίβερ» μαζί με τη βραβευμένη με Όσκαρ Έμμα Τόμσον και τους Τσιούετελ Έτζιοφορ και Λίο Γούνταλ.

«Bridget Jones 4 χωρίς Κόλιν Φερθ …όχι ευχαριστώ»

Δυστυχώς, φαίνεται ότι ο Κόλιν Φερθ δεν θα συμμετάσχει στη νέα ταινία ως σύζυγος της Μπρίτζετ, Μαρκ Ντάρσι. Η είδηση έχει εξαγριώσει τους φαν της ταινίας με πολλούς να σπεύδουν στα κοινωνικά δίκτυα για να εκφράσουν την απογοήτευσή τους. «Bridget Jones 4 χωρίς Κόλιν Φερθ… όχι ευχαριστώ», έγραψε ένας. Ένας άλλος συμφώνησε: «Μπρίτζετ Τζόουνς 4 χωρίς τον Κόλιν Φερθ, όχι, ευχαριστώ, άσκοπο, είναι ο μόνος λόγος που τις είδα και μου άρεσαν οι τελευταίες 3 ταινίες, μου αρέσει πολύ». Άλλος έγραψε χρήστης έγραψε ότι δεν θα δει την νέα ταινία ούτε ο ίδιος ούτε η μητέρα του. Ένας τέταρτος έγραψε: «Φέρτε πίσω και τον Κόλιν Φερθ, δεν υπάρχει Μπρίτζετ Τζόουνς χωρίς τον Μάρκ Ντάρσι».

Τι συμβαίνει στον Μαρκ Ντάρσι στο βιβλίο

Η Μπρίτζετ παντρεύτηκε τον δικηγόρο Μαρκ στο τέλος της τρίτης ταινίας.

Αλλά στο βιβλίο στο οποίο βασίζεται η τέταρτη ταινία, ο Μαρκ πέθανε αφού ανατινάχτηκε από νάρκη, ενώ έκανε διαπραγματεύσεις στο Σουδάν.

Η συγγραφέας Έλεν Φίλντινγκ υπερασπίστηκε αυτή την αφηγηματική ανατροπή, αποκαλύπτοντας ότι πήρε την απόφαση αφού συνειδητοποίησε ότι η ζωή έχει πολλές «ανατροπές» όταν ο πατέρας της πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Η νέα ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημά της του 2013, Bridget Jones: Mad About The Boy, που ακολουθεί την πρωταγωνίστρια μέσα από τη μητρότητα. Σε αυτή η 51χρονη πλέον Μπρίτζετ παλεύει με τη θλίψη καθώς ξεκινά ένα νέο ειδύλλιο με έναν νεότερο άνδρα - που πιστεύεται ότι υποδύεται ο καρδιοκατακτητής του Χόλιγουντ, Λίο Γούνταλ.

Σύμφωνα με το Variety, η νέα ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του 2025.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Bridget Jones 4, Κόλιν Φερθ, -Τι,Bridget Jones 4, kolin ferth, -ti