Becoming Led Zeppelin: Έρχεται το πρώτο ντοκιμαντέρ μετά από 50 χρόνια για το θρυλικό ροκ συγκρότημα

Στους κινηματογράφους θα προβληθεί το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Becoming Led Zeppelin», για το διάσημο ροκ συγκρότημα το οποίο θα προβληθεί στους κινηματογράφους.

Η ταινία έχει αγοραστεί για κυκλοφορία από τη Sony Classics Pictures σε διάφορες χώρες, στην Αμερική, στη Λατινική Αμερική, στη Νοτιοανατολική Ασία (εκτός από την Ιαπωνία) και στη Μέση Ανατολή.

Η

επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Μια ανεπίσημη εκδοχή της ταινίας έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας τον Σεπτέμβριο του 2021, αλλά έκτοτε δεν έχει προβληθεί.

Σύμφωνα με το Variety, η ταινία έχει πλέον πρόσθετο υλικό από τότε που η εκδοχή υπό επεξεργασία προβλήθηκε στη Βενετία.

Η ταινία θα προβληθεί με τον καλύτερο δυνατό ήχο

Το ολοκληρωμένο ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει «ολοκαίνουργια μίξη ήχου και πρόσφατα ανακαλυφθέν υλικό από τα αρχεία και των τεσσάρων μελών του συγκροτήματος» σημειώνεται.

«Έχουμε περάσει χρόνια δημιουργώντας αυτή την ταινία για να προβληθεί στη μεγάλη οθόνη με τον καλύτερο δυνατό ήχο» δήλωσε ο σκηνοθέτης Μπέρναντ ΜακΜάχον στο Variety.

Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει νέες συνεντεύξεις με τους Τζίμι Πέιτζ, Τζον Πολ Τζόουνς και Ρόμπερτ Πλαντ, καθώς και σπάνιες αρχειακές συνεντεύξεις με τον αείμνηστο Τζον Μπόναμ, ο οποίος πέθανε το 1980.

Το συγκρότημα παρείχε στον σκηνοθέτη πρόσβαση σε αρχειακό υλικό για τη ταινία και είναι το πρώτο ντοκιμαντέρ για τους Led Zeppelin εδώ και 50 χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα