Το… κούρασε ο Ρομπόπουλος με τα ήξεις αφήξεις περί παραίτησης

Το πρωί της Παρασκευής, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, προανήγγειλε την παραίτησή του στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Λίγες ώρες αργότερα, φαίνεται πως το… ξανασκέφτηκε, δηλώνοντας ότι δεν θα παραιτηθεί, αλλά θα ανεξαρτητοποιηθεί!

Σύμφωνα με όσα δήλωνε το πρωί ο κ. Θωμάς Ρομπόπουλος στο Ράδιο Θεσσαλονίκη,

η απόφασή του να παραιτηθεί είναι οριστική και έγκειται στο γεγονός ότι δεν μπορεί πλέον να μην γνωρίζει τι ψηφίζει, αναφερόμενος στα νομοσχέδια που καταθέτει η κυβέρνηση προς ψήφιση.

«Τη Δευτέρα θα καταθέσω την παραίτηση μου και θα παραχωρήσω τη βουλευτική μου έδρα στον επόμενο βουλευτή» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ρομπόπουλος.

Οι πληροφορίες σχετικά με την παραίτησή του είχαν κυκλοφορήσει στα δημοσιογραφικά γραφεία από την Πέμπτη, ωστόσο ο ίδιος είχε αρνηθεί να κάνει κάποιο σχόλιο, απαντώντας «θα τα πούμε τη Δευτέρα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν είχε απειλήσει άλλες δύο φορές με παραίτηση.

Με νέες του δηλώσεις ωστόσο στην εφημερίδα «Καρφίτσα», ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως ανατρέπει τα μέχρι  στιγμής δεδομένα.

Ο κ. Ρομπόπουλος  φέρεται να δηλώνει τώρα πως δεν προτίθεται να παραιτηθεί και να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα, αλλά να ανεξαρτητοποιηθεί!

Keywords
Τυχαία Θέματα