Σύλληψη 35χρονου για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης στο Τυμπάκι Φαιστού

Ο 35χρονος καλλιεργούσε στο θερμοκήπιο του και σε δώμα της οικίας του, 24 δενδρύλλια κάνναβης.

Συνελήφθη χθες (27/04/2012) το μεσημέρι, στον οικισμό Κόκκινου Πύργου Δημοτικού Διαμερίσματος Τυμπακίου του Δήμου Φαιστού, από Αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Μεσσαράς, 35χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων και κατοχή σπόρων κάνναβης.

Ειδικότερα, πληροφορίες περιήλθαν στους Αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Μεσσαράς, ότι σε θερμοκήπιο που βρίσκεται

στον οικισμό Κόκκινου Πύργου του Δήμου Φαιστού, ιδιοκτησίας 35χρονου ημεδαπού, καλλιεργούνται δενδρύλλια κάνναβης.

Χθες (27-04-2012) το μεσημέρι, διενεργήθηκε έλεγχος στο θερμοκήπιο όπου, μέσα σε αυτό βρέθηκαν τέσσερα (4) δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 40 έως 70 εκ. και μία (1) νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε πενήντα οκτώ (58) σπόρους κάνναβης.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 35χρονου στο Δημοτικό Διαμέρισμα Τυμπακίου του Δήμου Φαιστού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

είκοσι (20) δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 50 έως 120 εκ , τα οποία διατηρούσε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (δώμα), για την σωστή ανάπτυξη των οποίων ο 35χρονος είχε τοποθετήσει τρεις (3) προβολείς όπου σε συνδυασμό με ηλεκτρικό υγραντήρα, ψηφιακό θερμόμετρο και εξαερισμό, θα πετύχαινε τις κατάλληλες συνθήκες για την σωστή ανάπτυξη των δενδρυλλίων.Ένα (1) τετράδιο σημειώσεων στο οποίο αναγραφόταν οδηγίες και παρατηρήσεις σχετικά με την καλλιέργεια κάνναβης.

Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα (28-04-2012) στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα