Στον «αέρα» το ντιμπέιτ και η κόντρα μαίνεται…

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για το ζήτημα των ντιμπέιτ, το οποίο βρίσκεται, μέχρι στιγμής, στον «αέρα». Σχολιάζοντας το ζήτημα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε νέες δηλώσεις την Τετάρτη, κατηγορώντας τον Αντώνη Σαμαρά ότι «εμφανίζεται εντυπωσιακά αλαζονικός

και -επειδή »απορία ψάλτου βηξ»- τώρα προτείνει στη διακομματική επιτροπή, συζήτηση, για να βρούμε νέες μορφές ουσιαστικού διαλόγου, (ενώ) στο μεταξύ θα έχει τελειώσει η προεκλογική εκστρατεία».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε την πρότασή του για δύο ντιμπέιτ με τον πρόεδρο της ΝΔ και δύο με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.

«Οι μέρες περνούν. Επανέρχομαι και ζητώ από τον κ. Σαμαρά να δείξει σεβασμό στους πολίτες, να έλθει να μιλήσουμε, γιατί η αντιπαράθεση και ο καλόπιστος διάλογος είναι αυτά που αναδεικνύουν τις θέσεις των κομμάτων, τυχόν αντιθέσεις και αντιφάσεις και επιτρέπει στον πολίτη να κάνει μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση» σημείωσε.

«Δεν έχουμε μεγάλα χρονικά περιθώρια, ο ωφέλιμος χρόνος λιγοστεύει. Δεν αντιλαμβάνομαι για ποιον λόγο ο κ. Σαμαράς εμφανίζεται εχθρικός προς το διάλογο -αυτό δεν νομίζω ότι τιμά την ίδια τη δημοκρατία μας» κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα