Στο Προεδρικό την Τρίτη ο πρωθυπουργός

«Άρωμα» εκλογών…

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια θα ενημερώσει την Τρίτη ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, για τις συζητήσεις που διεξάγονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο σχετικά με τις οικονομικές εξελίξεις στην Ευρωζώνη και τις προσπάθειες αντιμετώπισης της κρίσης χρέους.

Την ίδια ώρα, το περιβάλλον του πρωθυπουργού εμφανίζεται εντελώς αρνητικό στο σενάριο των πρόωρων εκλογών, και εκεί ωστόσο εντοπίζονται «διαρροές»…

Ορισμένοι

ζητούν ακόμα και εκλογές, ενώ κάποιοι άλλοι προτείνουν τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας ή τουλάχιστον ένα δομικό ανασχηματισμό, με τη συμμετοχή στην κυβέρνηση προσώπων ακόμη και εκτός ΠΑΣΟΚ.

Αίσθηση προκάλεσαν επίσης οι δηλώσεις του βουλευτή Μίμη Ανδρουλάκη, με τις οποίες απέδωσε με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο την κατάσταση της χώρας στην αδυναμία συνεννόησης μεταξύ των κ.κ. Παπανδρέου και Σαμαρά.

«Με πλήρη ευθύνη το λέω τώρα και χωρίς να μασάω τα λόγια μου, ότι υπάρχει μια προφανής άτυπη συμπαιγνία μεταξύ των αντιπάλων συμπαικτών -μεγάλων και μικρών- για τη διαιώνιση ενός σκηνικού που μας οδήγησε στη χρεοκοπία. Τι παριστάνει ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς; Τι παριστάνουνε; Μεγάλωσαν στα ίδια προάστια, στις ίδιες οικογένειες, σπούδασαν στα ίδια σχολεία, στα ίδια αμερικάνικα πανεπιστήμια, και τις ίδιες γκόμενες μπορεί να είχανε, είναι φίλοι και δεν μπορούν να συνεννοηθούν για την πατρίδα σε ένα ελάχιστο;» είπε ο κ. Ανδρουλάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα