Σοβαρά τραυματισμένος ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ

Τραυματίστηκε στα χθεσινά επεισόδια στο Σύνταγμα.

Ώρες αγωνίας για τον πρόεδρο της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Μάριο Λώλο, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τα χθεσινά επεισόδια στο Σύνταγμα μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών και αναμένεται σήμερα να υποβληθεί σε επέμβαση.

Ο Μάριος Λώλος φέρει κρανιοεγκεφαλικές

κακώσεις και νοσηλεύεται στην Κεντρική Κλινική Αθηνών, ενώ εντός της ημέρας θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Υγεία», όπου και θα χειρουργηθεί.

Μιλώντας στο Radio 9 η γραμματέας της Ένωσης, Χριστίνα Ζαχοπούλου, δήλωσε ότι ο Μάριος Λώλος έχει ένα αιμάτωμα στο κεφάλι, γιατί δέχτηκε δολοφονικό και στοχευμένο χτύπημα με ανάποδο γκλοπ. Όπως είπε, η Ένωση των Φωτορεπόρτερ, από κοινού με την ΕΣΗΕΑ θα ζητήσουν τα στοιχεία της διμοιρίας των ΜΑΤ από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Διατάχθηκε ΕΔΕ από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, όχι μόνο για αυτό το περιστατικό αλλά και για τα όσα αναφέρθηκαν σε ΜΜΕ από δημοσιογράφους, που κάλυπταν τη συγκέντρωση και τα επεισόδια στο Σύνταγμα. Οι δημοσιογράφοι κατήγγελλαν βίαιη συμπεριφορά και προπηλακισμούς ανθρώπων του Τύπου από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα