Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ στην Κωνσταντινούπολη

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το Σάββατο στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που βρίσκονται στον χώρο της Αγίας Σοφίας.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν νωρίς το μεσημέρι όταν οι οπαδοί αρχικά αντάλλαξαν ύβρεις και αντικείμενα όμως στην συνέχεια ακολούθησε γενική σύρραξη με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της τουρκικής αστυνομίας.

Περίπου 100 οπαδοί του Παναθηναϊκού

είχαν στήσει ενέδρα σε 10 οπαδούς του Ολυμπιακού έξω από το ναό της Αγίας Σοφίας. Οι δύο πλευρές συγκρούστηκαν βίαια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας οπαδός του Ολυμπιακού.

Όταν κατέφθασαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις, οι εμπλεκόμενοι στον ξυλοδαρμό είχαν απομακρυνθεί, με αποτέλεσμα να μην υπάρξουν συλλήψεις.

Μετά το θλιβερό αυτό συμβάν, με απόφαση της τουρκικής αστυνομίας δεν επετράπη η έξοδος σε φιλάθλους του Ολυμπιακού, που βρίσκονταν ήδη εντός του ιερού ναού της Αγίας Σοφίας.

Η τουρκική αστυνομία πήρε αυτή την πρωτοβουλία, προκειμένου να αποφευχθεί μία συνάντηση ανάμεσα στους φιλάθλους των δύο ομάδων, την ώρα που στον περιβάλλοντα χώρο της Αγίας Σοφίας βρίσκονταν πολυάριθμοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.

Keywords
Αναζητήσεις
κωνσταντινουπολη οσφπ 2012
Τυχαία Θέματα