Σαμαράς σε… επανάληψη: «Τσακώθηκα με τη Μέρκελ… Έμεινα 11 χρόνια σπίτι μου»

Ρεύμα νίκης της ΝΔ διαπιστώνει ο πρόεδρός της.

Για ενδείξεις ότι υπάρχει ένα «ρεύμα νίκης και δυναμικής» της ΝΔ έκανε λόγο ο Αντώνης Σαμαράς, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Αυτό, όπως εξήγησε ο πρόεδρος της ΝΔ, οφείλεται στο γεγονός ότι όλος ο ελληνικός λαός και κυρίως οι αναποφάσιστοι, αντιλαμβάνονται ότι το κόμμα του έχει ένα «συγκεκριμένο, συγκροτημένο σχέδιο

για ανάπτυξη».

Υπενθύμισε επίσης ότι ο ίδιος μιλούσε εξ αρχής και συνεχίζει να μιλάει για ανάπτυξη, και έφτασε μάλιστα, όπως είπε, να «τσακωθεί» με τη μισή Ευρώπη και με την Άνγκελα Μέρκελ γι’ αυτό.

Ο κ. Σαμαράς απάντησε και στις αιτιάσεις του κ. Βενιζέλου ότι έχει εμμονή με την πρωθυπουργία, εκφράζοντας την άποψη ότι οι ισχυρισμοί αυτοί γυρίζουν εις βάρος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ

«Εγώ με την πατρίδα μου έχω εμμονή. Εγώ έμεινα 11 χρόνια σπίτι μου. Δεν είχα ποτέ τέτοιες εμμονές» ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι ο τόπος χρειάζεται ισχυρή εντολή, για να υπάρχει πολιτική σταθερότητα.

Άσκησε επίσης σκληρή κριτική στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος, όπως είπε, «ήταν αυτός ο οποίος παρουσιάστηκε στη Βουλή, μόλις έκανε την πρόταση για το δημοψήφισμα ο Παπανδρέου και έγινε μπαρούτι όλη η Ευρώπη, λέγοντας ότι σωστή είναι η πρόταση Παπανδρέου, και μετά, μόλις είδε ότι το κλίμα αλλάζει, άλλαξε κι αυτός και σήμερα το κατηγορεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα