ΠΑΣΟΚ: Ξεκινά η εθνική συνδιάσκεψη του κόμματος

Με τις ομιλίες των Χάνες Σβόμποντα, Λουίς Αγιάλα, Μιχάλη Καρχιμάκη και την τοποθέτηση του Γεωργίου Παπανδρέου ξεκινά το μεσημέρι του Σαββάτου η Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ.

φωτογραφία αρχείου

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο απολογισμός της κυβερνητικής διετίας του ΠΑΣΟΚ από τον αναπληρωτή υπουργό

Οικονομικών Παντελή Οικονόμου και η παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων του Κινήματος εν όψει των εθνικών εκλογών από τον υφυπουργό Εσωτερικών Πάρι Κουκουλόπουλο, ενώ στη συνέχεια θα υπάρξουν τοποθετήσεις από τους συμμετέχοντες.

Οι εργασίες της Κυριακής θα ξεκινήσουν με τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων, μετά τη λήξη της οποίας θα συνεχιστεί η Εθνική Συνδιάσκεψη.

Οι εργασίες της Κυριακής θα ξεκινήσουν με τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων, ενώ στις 12.00 θα γίνει η ανακήρυξη των υποψηφίων, μετά τη λήξη της οποίας θα συνεχιστεί η εθνική συνδιάσκεψη.

Τη στήριξή τους στο πρόσωπο του Ευάγγελου Βενιζέλου  για την προεδρία του κόμματος εξέφρασαν κατά την είσοδο τους στις εργασίες της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ οι Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Γιάννης Διαμαντίδης.

Την ίδια ώρα, ισχυρό παραμένει το ενδεχόμενο να υπάρξει μόνο ένας υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ και αυτός να είναι ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής μηνύματα που φτάνουν στην Ιπποκράτους, οποιοσδήποτε άλλος ενδιαφερόμενος θα δυσκολευτεί να συγκεντρώσει τις απαιτούμενες 94 υπογραφές. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, πάντως, η απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου είναι να στηθούν κάλπες σε όλη την Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα