Παναθηναϊκός-Σταντάρ Λιέγης: Τη μισή χρονιά του παίζει σήμερα το «τριφύλλι» στη Λεωφόρο

Ραντεβού με τ” αστέρια έχει απόψε το βράδυ ο Παναθηναϊκός, αντιμετωπίζοντας στις 21:00 (Otesport 1) την Σταντάρ Λιέγης, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.

«Δεν χρειάζεται πρεμούρα, μόνο αυτοσυγκέντρωση» είναι το σύνθημα του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος δήλωσε τη Δευτέρα στη συνέντευξη Τύπου πως, αν η ομάδα του κάνει αυτά που πρέπει και ξέρει, δεν θα έχει πρόβλημα.

Σε

ό,τι αφορά το πώς θα παρατάξει ο 41χρονος τεχνικός την ομάδα, τα πάντα είναι ανοιχτά και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι προέκυψαν αναποδιές της τελευταίας στιγμής, όπως και πριν από τον αγώνα της Λιέγης, όπου ήταν αμφίβολος ο Πέτριτς, αλλά τελικά αγωνίστηκε.

Ο Κροάτης θα είναι στην αρχική ενδεκάδα, παρά τις ενοχλήσεις που είχε και μετά την πρώτη αναμέτρηση. Ο Μέντες αναμένεται να είναι βασικός, καθώς έχει επιστρέψει στις προπονήσεις από την Κυριακή. Το θέμα είναι ο Τάσος Λαγός, ο οποίος δεν έβγαλε το πρόγραμμα χθες, λόγω διάτασης στον πλάγιο κοιλιακό. Η συμμετοχή του θα κριθεί σχεδόν την τελευταία στιγμή, καθώς θα μιλήσει σήμερα με το ιατρικό τιμ ο προπονητής των «πρασίνων».

Μια πιθανή ενδεκάδα είναι: τερματοφύλακας ο Κοτσόλης και στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος. Στο κέντρο οι Μέντες, Πράνιτς, Ζέκα. Ο Πέτριτς θα έχει ελεύθερο ρόλο και οι Κλωναρίδης, Μπεργκ μπροστά. Είναι πιθανό να προτιμηθεί ο Καρέλης αντί του Κλωναρίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα