Νέες συλλήψεις για «φρουτάκια» από την αστυνομία

Συνελήφθησαν 15 άτομα, ενώ προσήχθησαν 35.

Σε νέες συλλήψεις για «φρουτάκια» και άλλες παραβάσεις προχώρησε η Αστυνομία κατά τη διάρκεια Αστυνομικής επιχείρησης στην Περιφέρεια Κορινθίας που πραγματοποιήθηκε από χθες το βράδυ έως σήμερα το πρωί.

Κατά την διάρκεια της Αστυνομικής επιχείρησης, ελέχθησαν συνολικά εκατόν δύο άτομα, και τριάντα οχήματα. Προσήχθησαν τριάντα πέντε άτομα, ενώ συνελήφθησαν δεκαπέντε άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν είναι:

Ένας ημεδαπός
για μαστροπεία.Δύο ημεδαποί για ναρκωτικά.Ένας αλλοδαπός για ναρκωτικά.Έξι ημεδαποί και τέσσερις αλλοδαποί, για παράνομα παίγνιαΈνας αλλοδαπός παράβαση του Ν. περί αλλοδαπών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατασχέθηκαν:

Ποσότητα κάνναβης βάρους -5- γραμμαρίωνΈνα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβηςΕκατόν πενήντα σπόροι κάνναβης.Εξήντα ναρκωτικά δισκία.Τέσσερα τριβεία καπνούΜία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.Μία Κεντρική Μονάδα Ηλεκτρονικού Υπολογιστή ( Server ).Δεκατρείς Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές.Ένας εκτυπωτής.Δύο κινητά τηλέφωνα.Ένα Ι. Χ. επιβατηγό όχημα, ως μέσο διευκόλυνσης μαστροπών.Εκατόν πενήντα κιλά χαλκού.Χρηματικό ποσό των 1.405 ευρώ, ως προερχόμενα από την διενέργεια παράνομων τυχερών παιχνιδιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας και θα συνεχιστούν στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα