Νέα ένταση έξω από τη Χαλυβουργία

Ένταση υπήρξε πριν από τις 7 το πρωί στη Χαλυβουργία Ελλάδος λόγω φραστικού επεισοδίου μεταξύ υπαλλήλων που έφθασαν στο εργοστάσιο για να δουλέψουν και εργατών που αρνούνται να λήξουν την απεργιακή κινητοποίηση.

Σύμφωνα με το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, οι απεργοί απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις, χωρίς να γίνει χρήση χημικών, κάτι που διαψεύδει όμως η άλλη πλευρά.

Το επεισόδιο δεν πήρε διαστάσεις και αυτήν την ώρα στο σημείο επικρατεί ηρεμία. Ωστόσο, έξω από τη μονάδα του Ασπροπύργου βρίσκεται και σήμερα

πλήθος απεργών, αλλά και διμοιρίες των ΜΑΤ, δυσχεραίνοντας την κυκλοφορία των οχημάτων.

Λόγω της κινητοποίησης μετ’ εμποδίων διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Σήμερα, Δευτέρα, το ΠΑΜΕ διοργανώνει συγκέντρωση συμπαράστασης στους απεργούς στην πλατεία Ομονοίας, στις 7:30 το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται ότι την απόφαση να συνεχίσουν την απεργία τους έλαβαν οι εργαζόμενοι στη Χαλυβουργία μετά από πολύωρη συνεδρίαση του σωματείου τους στο Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας, το Σάββατο. Συγκεκριμένα, 164 ψήφισαν υπέρ της συνέχισης των κινητοποιήσεών τους και πέντε κατά.

Keywords
Τυχαία Θέματα