Με φουσκωτό σκάφος μετέβη στη Σαμοθράκη για να ψηφίσει ο Πάνος Καμμένος

Περιπετειώδης ήταν η μετάβαση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο ακριτικό νησί της Σαμοθράκης για να ψηφίσει, καθώς το Λιμενικό αρνήθηκε να μεταφέρει και το τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ που τον συνόδευε.

Τελικά ο κ.Καμμένος μετέβη με φουσκωτή λέμβο από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, στη Σαμοθράκη.
O

κ. Καμμένος εξέφρασε την έντονη δυσφορία του για το περιστατικό της μεταφοράς του στη Σαμοθράκη, τονίζοντας ότι το Λιμενικό είχε ειδοποιηθεί εγκαίρως για τη μετάβασή του στο νησί.
Ο κ.Καμμένος είχε καταθέσει αίτημα στο Λιμενικό για τη μεταφορά του από την Αλεξανδρούπολη στη Σαμοθράκη, ωστόσο, το αίτημά του αυτό δεν περιελάμβανε και το συνεργείο της ΕΡΤ.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων διαμαρτυρήθηκε και στον αρχηγό του Λιμενικού- που επικοινώνησε μαζί του- και αποφάσισε να μεταβεί στη Σαμοθράκη για να ψηφίσει στο 300ο Εκλογικό Τμήμα, με λέμβο ιδιώτη, τροποποιώντας και το πρόγραμμα επιστροφής του στην Αθήνα.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, από ένα κίνημα πολιτών, που γεννήθηκε πριν δυο μήνες, μετατράπηκε σ’ ένα τυφώνα, που σαρώνει τη μεταπολίτευση, που κατακρημνίζει τα κόμματα-υπηρέτες των διεθνών τοκογλύφων. Ξημερώνει μια νέα ημέρα για τη Ελλάδα, για τους Ανεξάρτητους Έλληνες» δήλωσε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος. «Από σήμερα παίρνουμε πίσω την Ελλάδα μας» πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα