Φρικτό έγκλημα πάθους στην Καστοριά

Σκότωσε την αγαπημένη του με μαχαίρι και κατσαβίδι…

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, η ανθρωποκτονία 21χρονης, που διαπράχθηκε την Παρασκευή στην Καστοριά. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας συνελήφθη στο Κιλκίς ένας 35χρονος ημεδαπός, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανθρωποκτονίας.

Αρχικά, στο Πολύκαστρο

Κιλκίς, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου θεώρησαν ύποπτο το όχημα που οδηγούσε ο 35χρονος και επιχείρησαν να το ελέγξουν. Ο 35χρονος ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να εκτραπεί της πορείας του και να προσκρούσει σε στύλο της ΔΕΗ.

Από την έρευνα του οχήματος, εντοπίστηκαν ίχνη αίματος και τρίχες σε διάφορα σημεία στο εσωτερικό του. Ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς λόγω σοβαρού τραυματισμού, ενώ η προανάκριση για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καστοριάς.

Από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, προέκυψε ότι ο προαναφερόμενος διέπραξε ανθρωποκτονία από πρόθεση με μαχαίρι και κατσαβίδι σε βάρος της 21χρονης τις πρώτες πρωινές ώρες της 16ης Δεκεμβρίου στην Καστοριά. Στη συνέχεια, εγκατέλειψε κοντά στη λίμνη της Καστοριάς τη σορό, την οποία εντόπισαν το Σάββατο, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καστοριάς.

Ο 35χρονος, ο οποίος ομολόγησε τις πράξεις του, νοσηλεύεται φρουρούμενος και θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καστοριάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα