«Φωτογράφισε»… επιστράτευση για τους ναυτεργάτες η Διαμαντοπούλου

Κάλεσμα στους εκπροσώπους της ΠΝΟ «να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων» και «να αναλάβουν τις ευθύνες τους» απηύθυνε η Άννα Διαμαντοπούλου, μετά τις σημερινές αποφάσεις της Ομοσπονδίας να προχωρήσει στις απεργιακές κινητοποιήσεις που έχει εξαγγείλει για τη Μεγάλη Τρίτη και Μεγάλη Τετάρτη.

Με δήλωσή της, η υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας διαβεβαίωσε ότι τόσο η ίδια όσο και οι άλλοι υπουργοί (σ.σ. Γιώργος Κουτρουμάνης

και Ανδρέας Λοβέρδος) είναι «διαθέσιμοι, μέχρι και την τελευταία στιγμή, για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απαραίτητη ενέργεια απαιτηθεί για την άρση του αδιεξόδου».

Επισήμανε ακόμη ότι με της σημερινές της ανακοινώσεις, η ΠΝΟ «κρατά όμηρους τους Έλληνες πολίτες, απειλεί την τουριστική περίοδο και προκαλεί ζημιά στην οικονομία και την εικόνα της χώρας». Παράλληλα, διεμήνυσε ότι η Πολιτεία «οφείλει να προστατεύσει όλες τις επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες, καθώς και το γενικό συμφέρον» και θα το κάνει, όπως είπε, «με κάθε τρόπο».

Υπενθύμισε μάλιστα ότι τρεις υπουργοί της κυβέρνησης «συζητούσαν επί ώρες με τους εκπροσώπους της ΠΝΟ τα θέματα που τους απασχολούν» και έδωσαν, όπως είπε, «για μία ακόμα φορά, εγγράφως εγγυήσεις για τις προθέσεις και τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης», ενώ για το επίμαχο θέμα του Οίκου του Ναύτου «αποφασίστηκε να συνεχιστεί η συζήτηση τη Δευτέρα στο γραφείο του υπουργού Υγείας».

Keywords
Τυχαία Θέματα