Εντείνει την πίεση στη ΝΔ για ντιμπέιτ το ΠΑΣΟΚ

Απάντηση στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για διεξαγωγή δύο τηλεοπτικών αναμετρήσεων (ντιμπέιτ) μεταξύ Ευάγγελου Βενιζέλου και Αντώνη Σαμαρά, αλλά και για άλλα δύο, ανάμεσα σε όλους του πολιτικούς αρχηγούς, ζητά από τη ΝΔ η εκπρόσωπος του Κινήματος, Φώφη Γεννηματά.

Τονίζει μάλιστα ότι οι προτάσεις έχουν γίνει εδώ και 15 ημέρες και πως η ίδια έστειλε το περασμένο

Σάββατο σχετική επιστολή προς τον εκπρόσωπο της ΝΔ, Γιάννη Μιχελάκη, χωρίς ωστόσο να έχει λάβει απάντηση, ακόμη… «Οι μέρες περνούν. Ας αποφασίσει επιτέλους η ΝΔ και ας απαντήσει. Ας κάνει, σήμερα έστω, αυτό που έπρεπε να είχε κάνει πολλές μέρες πριν» αναφέρει χαρακτηριστικά η κυρία Γεννηματά.

Εν τω μεταξύ, κύκλοι της Ιπποκράτους ανέφεραν πως διαισθάνονται ότι η ΝΔ φοβάται να προσέλθει σε διάλογο, ενώ πρόσθεταν ότι, πριν από την αποστολή της επιστολής της κυρίας Γεννηματά προς τον κ. Μιχελάκη, προηγήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία των δύο, με πρωτοβουλία της εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Οι ίδιοι κύκλοι ανέφεραν ότι τους πολιτικούς αρχηγούς που θα λάβουν μέρος στα ντιμπέιτ, θα τους καθορίσει η διακομματική επιτροπή, τόνισαν ότι αυτές οι εκλογές είναι εκλογές πολιτικού διαλόγου και πρόσθεσαν ότι πρέπει όλοι να προσέλθουν στη διακομματική με προτάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα