Εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιεί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Με στόχο να ακουστεί όσο περισσότερο γίνεται η φωνή της.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ εντείνει την παρουσία της με κεντρικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα και με βασικές βασικές θέσεις τη διαγραφή του χρέους, την έξοδο από την ΕΕ και το ευρώ, την εθνικοποίηση των τραπεζών και των μεγάλων επιχειρήσεων, αναζητά τη στήριξη των πολιτών.

Βασικός

στόχος, όπως αναφέρουν οι υποψήφιοι και τα στελέχη της, είναι να έρθουν σε επαφή με όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο για να ακουστεί όσο περισσότερο γίνεται η φωνή τους. Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση οι εκδηλώσεις είναι πολύ περισσότερες από την προηγούμενη φορά και έχουν πανελλαδικό χαρακτήρα ακόμη και σε περιφέρειες που δεν είχαν παρουσία στις προηγούμενες εκλογές.

«Το στοίχημα θα παιχτεί στο πόσος κόσμος θα μας δει και με πόσο κόσμο θα μιλήσουμε στις εξορμήσεις και περιοδείες μας, γιατί κατά τα άλλα, τα ΜΜΕ μας έχουν αποκλείσει», είπε στο Αθηναϊκός Πρακτορείο η εκπρόσωπος του γραφείου τύπου Δέσποινα Κουτσούμπα, επισημαίνοντας ότι η πορεία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, όπως καταγράφουν και οι δημοσκοπήσεις, είναι ανοδική, σε σχέση με το 1,8% που έλαβε στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές, και δίνει τη δυνατότητα μεγαλύτερων προσδοκιών.

Έτσι, για σήμερα το βράδυ έχουν προγραμματιστεί στην Αθήνα δέκα εκδηλώσεις –σε Γλυφάδα, Γέρακα, Αγίους Αναργύρους, Γκύζη, Νέα Σμύρνη, Βύρωνα, Κορυδαλλό, Άνω Λιόσια, Νέα Ιωνία, Αγία Παρασκευή- και στην υπόλοιπη Ελλάδα άλλες οκτώ, δύο μεγάλες σε Θεσσαλονίκη και Πειραιά, δύο στην Κρήτη σε Ρέθυμνο και Άγιο Νικόλαο, και άλλες τέσσερις σε Πάτρα, Ξάνθη, Γιάννενα, Καλαμάτα.

Για αύριο, Παρασκευή, οι εκδηλώσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Αθήνα θα γίνουν στου Ζωγράφου, στο Μενίδι και στο Μαρούσι, ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα προγραμματίστηκαν για το Αγρίνιο, το Αίγιο, το Ξυλόκαστρο, την Πρέβεζα, την Ηγουμενίτσα, την Καβάλα και την Ιεράπετρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα