Διαζύγιο για τον Ντομινίκ Στρος Καν

Σε κατάθλιψη ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ.

Τα ερωτικά σκάνδαλα του Στρος Καν, με αποκορύφωμα τη γνωστή σε όλους ιστορία με την καμαριέρα, έφθασαν τη σύζυγο του, Αν Σιγκλέρ, στα όρια της καταθέτοντας αίτηση διαζυγίου.

Αν και η υπόθεση με την καμαριέρα του Sofitel αποδείχθηκε φιάσκο, τον Μάιο του 2011, προκάλεσε μία αλυσιδωτή αντίδραση από αποκαλύψεις άλλων γυναικών που

κατηγόρησαν τον Στρος-Καν ότι χρησιμοποίησε χρήματα και βία για να έχει σεξουαλικές επαφές μαζί τους.

Ένα χρόνο μετά, η σύζυγός του Αν Σινκλέρ, που είχε σταθεί δίπλα σου σε όλη αυτή την περιπέτεια, φαίνεται ότι ολοκλήρωσε το ρόλο της και πλέον το ζευγάρι έχει χωρίσει και ζει σε ξεχωριστές κατοικίες, σύμφωνα με το Reuters.

Ένα φιλικό του πρόσωπο ανέφερε στο Reuters ότι ο Στρος-Καν έχει πέσει σε κατάθλιψη, από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται επαγγελματικά και όχι μόνο.

“Είναι σε κακό δρόμο. Είναι πολύ θλιβερό. Μένει κυρίως στο σπίτι ενώ η Αν είναι έξω και έχει ξαναπιάσει δουλειά στα ΜΜΕ. Προσπαθεί να αποφεύγει τους πάντες” λέει ο φίλος του πρώην πλέον ζευγαριού στο Reuters.

Είχαν προηγηθεί δημοσιεύματα στο γαλλικό Τύπο στα οποία αναφερόταν ότι η Σινκλέρ «πέταξε έξω από το σπίτι» τον Στρος-Καν, μετά από 20 χρόνια γάμου και ένα εντυπωσιακό φινάλε.

Keywords
Τυχαία Θέματα