Χρησιμοποιούσε τον 10χρονο γιο του για «βαποράκι»!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων όταν διαπίστωσαν ότι ένας 32χρονος Αλβανός χρησιμοποιούσε ως ενδιάμεσο διακινητή στα ραντεβού αγοραπωλησίας με τους τοξικομανείς αγοραστές το μόλις 10χρονο γιο του!

Αρχικά ο ανήλλικος εντοπίστηκε από αστυνομικούς κοντά στην οικία του στην Ανατολή Ιωαννίνων και κατά τη διάρκεια ελέγχου βρέθηκε να κατέχει μία νάιλον συσκευασία (φιξάκι) με ηρωίνη, σε μορφή βράχου, βάρους 5,6 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 32χρονος πατέρας του ανήλικου, ο οποίος

συνελήφθη, συντόνιζε τη διακίνηση των ναρκωτικών, χρησιμοποιώντας τον 10χρονο γιο του, τον οποίο προμήθευε με ποσότητες ηρωίνης, τις οποίες ακολούθως ο ανήλικος παρέδιδε σε τοξικομανείς της πόλης των Ιωαννίνων.

Σε έρευνες που έγιναν στην οικία του 32χρονου και έξω από αυτή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εικοσιπέντε φιξάκια ηρωίνης, συνολικού βάρους 95,5 γραμμαρίων, κρυμμένα μέσα σε μπουκάλι από γάλα, δύο κινητά τηλέφωνα, και το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα