Βάσια Ρήγα: "Πάλι ξενυχτάω"


Το νέο τραγούδι μιας γνώριμης κι αγαπημένης μας καλλιτέχνιδας, της Βάσιας Ρήγα. Τίτλος : "Πάλι ξενυχτάω". Η μουσική είναι του Δημήτρη Δέκου και οι στίχοι της Ρένας Καμάρη.
Η ηχογράφηση του τραγουδιού έγινε στο DREAM STUDIO.
Πρόκειται για ένα άκρως χορευτικό και πολύ δυνατό τραγούδι ιδανικό για ένα όμορφο καλοκαίρι. ΒΑΣIA ΡΗΓΑ -
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η Βάσια Ρήγα γεννήθηκε στη Λάρισα. Παρακολούθησε μαθήματα κλασσικής κιθάρας και θεωρία Σολφέζ στο Εθνικό Ωδείο Λάρισας. Κατέχει το Πτυχίο Ειδικού Αρμονίας από το Δ.ΩΛ. (Δημοτικό Ωδείο Λάρισας). Παρακολούθησε σεμινάρια σχετικά με τα θέματα αντίστιξης – φούγκας, -μορφολογίας και ιστορίας μουσικής. Επίσης, παρακολούθησε μαθήματα κλασικού και μοντέρνου χορού. Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της ήταν σε ηλικία 11 ετών, σε συναυλία που διοργάνωσε τοπική λέσχη της πόλης της. Συμμετείχε σε Πανελλήνιο και Πανκυπριακό διαγωνισμό τραγουδιού, υπό την αιγίδα της ΧΟΝ, όπου και απέσπασε το 2ο βραβείο (Αθήνα, σε ηλικία 13 ετών). Συμμετείχε σε Πανθεσσαλικό διαγωνισμό τραγουδιού, αποσπώντας το 1ο βραβείο (1987). Εδωσε συναυλία στην Λάρισα για τους σεισμόπληκτους της Αρμενίας, με την υποστήριξη της ΝΕΛΕ (1988). Τραγούδησε στο Δήμο Αμπελώνα Λάρισας στη Γιορτή του κρασιού (1988-1989). Ως σολίστ στην ΔΩΛ (Δημοτικό Ωδείο Λάρισας) πραγματοποίησε τουρνέ συναυλία στην Βουλγαρία, Γιουγκοσλαβία, Αυστρία, Ολλανδία, κλπ. (1988 και 1989). Είναι καθηγήτρια μαθημάτων θεωρίας σολφέζ και ειδικού αρμονίας (/9~4). Επίσης, συμμετείχε ως σολίστ στη χορωδία του Δ.Ω.Λ. στο καλλιμάρμαρο στάδιο σε συνεργασία με τον διεθνούς φήμης καλλιτέχνη Βαγγέλη Παπαθανασίου, στην τελετή για την παράδοση της Ολυμπιακής φλόγας για τους Ολυμπιακούς αγώνες της Σεούλ (1988).
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΖΗΣ
ΒΑΛΑΝΤΗΣ
ΑΛΕΚΟΣ ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΕΜΙΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ
ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ

ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ CDS
2002 (ΦΙΛΑ ΜΕ) 2005(ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΞΕΡΕΙ) 2007(ΒΑΣΙΑ ΡΗΓΑ) 2009(ΝΥΧΤΑ ΜΑΓΙΚΗ) DIGITAL SINGLES 2010(ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ) 2011(ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΑΙ)
Keywords
Τυχαία Θέματα