Πάνος Κιάμος «Κρύσταλλα» - Το πρώτο 3D video clip στην Ελλάδα


Πάνος Κιάμος «Κρύσταλλα»*video clip*
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ (3D) VIDEO CLIP ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Έτοιμο είναι το νέο video clip του Πάνου Κιάμου, που έρχεται να συνοδεύσει την τεράστια επιτυχία με τίτλο «Κρύσταλλα» (ήδη νούμερο 1 λαϊκό τραγούδι στα ραδιοφωνικά charts με περισσότερα από 1500 παιξίματα τη βδομάδα!).
Τα γυρίσματα έγιναν την Πέμπτη 19 Απριλίου σε έναν ατμοσφαιρικά φωτισμένο βιομηχανικό χώρο από μπετόν που μοιάζει με σκοτεινό υπόγειο γεμάτο λιμνάζοντα νερά. Η ιστορία
του video clip είναι πολύ απλή και έχει να κάνει με μια χορεύτρια κλασικού μπαλέτου και τον Πάνο Κιάμο, που ο καθένας χρησιμοποιώντας την τέχνη του (το χορό και το τραγούδι αντίστοιχα) ερμηνεύουν τους στίχους του τραγουδιού με το δικό του τρόπο, ενώ έξω από το μοναδικό παράθυρο εκτυλίσσεται μια εντυπωσιακή βροχή αστεριών.
Η πραγματική έκπληξη, όμως, είναι πως φορώντας ειδικά 3D γυαλιά (αυτά με τους κόκκινους-μπλε φακούς), οι fans του Πάνου Κιάμου, έχουν τη δυνατότητα να δουν το video clip στερεοσκοπικά σε τρεις διαστάσεις! Ο σκηνοθέτης Γιώργος Δέδες, που ανέλαβε το πολύπλοκο εγχείρημα που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα και έπρεπε να επιλύσει μια σειρά από τεχνικά ζητήματα, ζήτησε τη βοήθεια του καθηγητή 3D animation Αλέξανδρου Αραπαντώνη και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά απίστευτο!

Ενώ το video clip είναι αισθητικά πανέμορφο και στις δύο διαστάσεις, φορώντας τα 3D γυαλιά, ο τραγουδιστής και η μπαλαρίνα μοιάζουν να βγαίνουν εκτός της οθόνης: Το σκηνικό αποκτά ένα πρωτόγνωρο βάθος που αφήνει τον θεατή με ανοιχτό το στόμα, ενώ το αστρικό θέαμα έξω από τα παράθυρα είναι μαγευτικό!
Το τραγούδι «Κρύσταλλα», σε μουσική του Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη, είναι μόνο η αρχή στη νέα μουσική πρόταση που μας ετοιμάζει ο Πάνος Κιάμος, ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ που ετοιμάζεται πυρετωδώς να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο από την Universal Music (www.universalmusic.gr).
Δείτε ολόκληρο το video clip ΕΔΩ
Keywords
Τυχαία Θέματα