Οι Drive in επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη

Τετάρτη 6/3/13 και ώρα 22:00 η “Μαύρη Τρύπα live ” υποδέχεται τους “Drive” .
Οι “Drive in” μετά από μια σειρά πετυχημένων εμφανίσεων σε διάφορους νομούς τις Β. Ελλάδα επιστρέφουν στην αγαπημένη μας πόλη, τη Θεσσαλονίκη, για να περάσουν μαζί μας μια υπέροχη βραδιά, σε μια ιδιαίτερη μουσική σκηνή, που αγαπήθηκε πολύ σύντομα από δεκάδες θαμώνες, για το ζεστό και φιλικό

περιβάλλον που διαθέτει, άλλα και τα αξιόλογα θέματα που φιλοξενεί σε καθημερινή βάση. Οι Drive in δήλωσαν ότι θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στους φίλους της Θεσσαλονίκης και τα δύο νέα τραγούδια της μπάντας, που σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσουν σε CD Single.
DRIVE IN
Οι Drive In είναι ένα πενταμελές σχήμα με γυναικεία φωνή. Ιδρύθηκαν και δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη , από το καλοκαίρι του 2008. Έχουν καταγράψει στο ενεργητικό τους δεκάδες live εμφανίσεις σε Bar & Club, αλλά και σε συναυλίες εντός και εκτός Θεσσαλονίκης. Επίσης συμμετείχαν σε εκδηλώσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο Φεστιβάλ Rock On με χορηγό το ράδιο Θεσσαλονίκη. Επιπλέον συνεργάζονται με το Λάκη Παπαδόπουλο στις εμφανίσεις του στη Βόρεια Ελλάδα από τον Οκτώβριο του 2010. Οι επιρροές του group αντλούνται τόσο από την Ελληνική , όσο και από την παγκόσμια μουσική σκηνή. Διαθέτουν ένα ανεξάντλητο και πλούσιο Play List, το οποίο κινείτε στον ευρύτερο χώρο της ελληνικής και ξένης Pop Rock μουσικής.
Τους Drive in αποτελούν οι : Λοκοβοπούλου Κάλλια (Φωνή) Πατσαλίας Σωτήρης (Μπάσο) Πολυχρονίδης Νίκος (Κιθάρα) Τατόγλου Χρήστος (Πλήκτρα) Ζαφειρόπουλος Στέλιος (Τύμπανα)

Ζωντανή Μαύρη Τρύπα (Πρώην Αγκάθι),
Βαïου 5, Πλατεία Μοριχοβου Λαδάδικα

Προσέλευση: 21:00
Τηλ. κρατήσεων: 2310 510081, 2310 514514, 6949950530
Εισιτήριο θεάματος: 5€

Keywords
Τυχαία Θέματα