Οι Active Member στη Τεχνόπολις

Συμπληρώνοντας 20 χρόνια δημιουργικής παρουσίας περνάνε στη «2η εποχή τους» και επιλέγουν να τραγουδήσουν παρέα με καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό που τους σέβονται και τους αγαπούν, μήπως και φύγει το σκοτάδι.

Φτάνει άραγε μια γιορτή για να φύγει το σκοτάδι από κοντά μας; Μάλλον όχι. Σημασία έχει να ξεκινήσεις από κάπου. Αν ξεκινήσεις με τις λιγότερες τύψεις τότε είσαι μάλλον πιο κοντά στο ν’ ανταμώσεις το φως.

Πράγματι,

στις 4 Σεπτεμβρίου, οι Active Member , καλούν στο χώρο της «Τεχνόπολις» καλλιτέχνες που εκτιμούν κι εκείνους που θα ήθελαν να συμμετέχουν στη γιορτή τους. Αφορμή ένα τραγούδι – όπως πάντα – από τον προτελευταίο δίσκο τους («Στων βουβών την εσχατιά») με τίτλο «Τραγούδα μας να φύγει το σκοτάδι».

Αυτές τις τελευταίες λεύτερες μέρες, όπως λέει εδώ και καιρό ο B.D.Foxmoor, όλοι θυμήθηκαν πόσο φόβο κρύβει το σκοτάδι κι αυθόρμητα ξεχύθηκαν στους δρόμους να τραγουδήσουν και να φωνάξουν. Ωστόσο, έλειπε το γλέντι: η μεγαλύτερη, ίσως, αιτία για επανάσταση. Αυτό σκαρώνουμε εμείς, η μεγάλη παρέα και οι καλεσμένοι μας, μόνο που αυτή τη φορά σε θέλουμε πάλι κοντά μας, νομίζουμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή.

Σε αυτή την ανεπανάληπτη συναυλία στο πρόγραμμα των Active Member θα ενσωματωθούν οι συμμετοχές των καλεσμένων. Η ιδιαιτερότητα αυτή τη φορά και το ενδιαφέρον είναι ότι τα τραγούδια που θα ακούγονται θα εναλλάσσονται κάθε φορά με ένα τραγούδι από την προσωπική δισκογραφία των ξένων φίλων μας., ένα από την δισκογραφία του κάθε καλλιτέχνη και ένα αγαπημένο τραγούδι που θα το εκτελούν μαζί στη σκηνή οι καλεσμένοι με τους B.D.Foxmoor και Sadahzinia.

Μαζί τους επί σκηνής θα βρίσκονται εκλεκτοί μουσικοί και σε μεγάλο μέρος του προγράμματος θα συμμετέχει και μια ορχήστρα εγχόρδων.

Έλα μαζί μας να τραγουδήσεις για να φύγει το σκοτάδι, έστω για λίγο. Κι ίσως έτσι, με ένα τέτοιο ξεκίνημα, να μη μετανιώσεις που γλέντησες…

Μαζί τους: ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ, ΓΙΩΤΑ ΓΙΑΝΝΑ, ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΞΥΔΗΣ, VERONICA HARCSA, JAHCOUSTIX, ERIK TRUFFAZ, YACIN & THE ORIENTAL GROOVE, ΧΝΑΡΙΑ, A.S.R., NOOVA GROOVA (B.D.Foxmoor, Νίκος Ξύδης, Πέτρος Κούρτης), Pyromantic Orchestra (ομάδα μουσικών), ANTAMAΠANTAXOY (ομάδα κουκλοθέατρου) και η μουσική ομάδα του Καλλιτεχνικού Καφενείου Μενιδίου που θα υποδέχεται τον κόσμο από νωρίς την ίδια μέρα με μουσικές…

ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ — ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Τιμές Εισιτηρίων:
12,00€ (Προπώληση)
15,00 € (Την ημέρα της συναυλίας)

Έναρξη συναυλίας: 21:00

Σημεία προπώλησης:
Καταστήματα Public,
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων,
Chronos Art Productions,
Δισκοπωλείο Τζίνα,
Viva.

Παραγωγή:
Chronos Art Productions:

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων:
Πειραιώς 100, Γκάζι,
Tel: 210 3475518, 210 3453548

Πρόσβαση:
Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός»,
Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο»,
Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

Keywords
Τυχαία Θέματα