Ο Νίκος Ρουμελιώτης Live στο VIEW DC melissia

Το Σάββατο 5 Απριλίου το VIEW DC έχει την τιμή να σας παρουσιάσει τον ΝΙΚΟ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ, έναν σύγχρονο ερμηνευτή τραγουδοποιό που διεκδικεί το δικό του χώρο στη σύγχρονη μουσική σκηνή του λεγόμενου έντεχνου-ροκ, γράφοντας και ερμηνεύοντας με την κιθάρα του τραγούδια με συναίσθημα, βιώματα και καταστάσεις της καθημερινότητάς του.
Ο τραγουδοποιός – ερμηνευτής Νίκος Ρουμελιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η περιέργειά του για τη μουσική

ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία. Μόλις στα πέντε του χρόνια ζήτησε στους γονείς του μία κιθάρα και από τα σχολικά του ήδη χρόνια ήταν μέλος συγκροτημάτων. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής και φλάουτου ενώ τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται σε διάφορες μουσικές σκηνές στην Αθήνα (Σταυρός του Νότου, Αρχιτεκτονική, Ρυθμός stage, κ.α.) αλλά και σε όλη την Ελλάδα, είτε μόνος του είτε συνεργαζόμενος με αξιόλογα ονόματα του χώρου.
Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τον τίτλο «Ψάχνω ένα χάδι» κυκλοφόρησε το 2011 ενώ πρόσφατα ο Νίκος Ρουμελιώτης επέστρεψε στη δισκογραφία με νέο τραγούδι, το οποίο έχει τίτλο «Τι να πιστέψω» , σε στίχους και μουσική Βασιλικής Μόφορη, το οποίο αποτελεί προπομπό του νέου του δίσκου από την FINAL TOUCH!
Νίκος Ρουμελιώτης : κιθάρα – φωνή
Πάνος Κακαράσκαλης : cajon – φωνή
Ιάσονας Κτενάς : βιολί
Ώρα έναρξης : 23.00
Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα