Ο Γιώργος Οικονόμου στο Rock Radio 104.7 Fm!

Ο τραγουδοποιός Γιώργος Οικονόμου στο πλαίσιο των καλλιτεχνικών του δραστηριοτήτων και της ευρύτερης επαφής και ενασχόλησής του με τη μουσική, μας κρατάει συντροφιά με αγαπημένες μουσικές καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 1-3 το μεσημέρι στο Rock Radio 104.7 Fm στη Θεσσαλονίκη και μέσω διαδικτύου στο site του σταθμού www.rockradio.gr


Λίγα λόγια για τον Γιώργο Οικονόμου
Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Απόφοιτος των Αρσακείων Θεσσαλονίκης, αριστούχος απόφοιτος της Αρχιτεκτονικής του ΑΠΘ, σπούδασε στο ΝΩΘ μουσική, με την οποία ασχολείται από μικρή ηλικία. Παράλληλα με την Αρχιτεκτονική ασχολείται με τη φωτογραφία, τον κινηματογράφο και τις εικαστικές τέχνες. Συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής από το 1997 έως σήμερα, με πάθος για τη μουσική και την επικοινωνία με το κοινό. Έχει κυκλοφορήσει δύο προσωπικούς δίσκους ως ανεξάρτητες παραγωγές από την GO Music Productions: Φιγούρα στο δρόμο (2010), Μες στη σιωπή μου (2011).
Έχει εμφανιστεί σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα, κ.ά. με την προσωπική του μπάντα GO BAND, που ακολουθεί τα βήματά του και τον υποστηρίζει μουσικά σε επίπεδο live εμφανίσεων. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνει και στις ακουστικές εμφανίσεις του, με τις οποίες έρχεται σε πιο άμεση επαφή με το κοινό και οι οποίες αποτελούν ένα είδος μουσικού πειραματισμού. Έχει γράψει επίσης μουσική για τον κινηματογράφο (Αφανείς Ήρωες – ντοκιμαντέρ). Η καλλιτεχνική αναζήτηση και η ανάγκη για επαφή με το κοινό τον θέτει σε συνεχή έκθεση σε αυτό μέσα από τις εμφανίσεις του, τις συνεντεύξεις σε ραδιόφωνα, μουσικά περιοδικά (έντυπα και διαδικτυακά), αλλά και τις προσωπικές σελίδες του στο διαδίκτυο.

Λίγα λόγια για το Rock Radio 104.7
Το 1999 ο Σωτήρης Βακάρος έφερε στον «αέρα» της Θεσσαλονίκης την πρώτη αποκλειστικά rock συχνότητα στην ιστορία του ραδιοφώνου της πόλης. Το Rock Radiο 104,7 πρωταγωνιστεί την τελευταία δεκαετία στα μουσικά δρώμενα της πόλης της Θεσσαλονίκης αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς οι ακροατές του σταθμού, έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τις καθημερινές ζωντανές μεταδόσεις και μέσω της ιστοσελίδας του σταθμού www.rockradio.gr. Ο μεγαλύτερος Rock ραδιοφωνικός σταθμός της χώρας είναι χορηγός σε πολλές από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις της μουσικής, και όχι μόνο!
Keywords
Τυχαία Θέματα