Νίκος Ιγνατιάδης- Μαργαρίτα Γκινοσάτη ρεβεγιόν @ Divanni Apollon Palace

Το ξενοδοχείο Divanni Apollon Palace & Spa στο Καβούρι όπως κάθε χρόνο και φέτος διοργανώνει τα πιο μαγικά Revellion της πόλης! Την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς διοργανώνεται, λοιπόν, revellion με ζωντανό μουσικό πρόγραμμα και πλούσιο μπουφέ.
Με επικεφαλής τον μαέστρο Νίκο Ιγνατιάδη, συνθέτη και πιανίστα, το σχήμα, εκτός από τις δικές του πολύ γνωστές επιτυχίες, διαθέτει πολύ μεγάλο ρεπερτόριο από ελληνικά

και ξένα τραγούδια, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και προσαρμόζεται εύκολα σε όλες τις απαιτήσεις.
Guest star η Μαργαρίτα Γκινοσάτη, η οποία τραγουδά όλους τους έλληνες συνθέτες (Χατζηδάκι, Θεοδωράκη, Πλέσσα, Σπανό), έντεχνα και λαϊκά, αλλά και ξένες μπαλάντες, μπλουζ, ροκ, ποπ και χορευτικά, τραγούδια που έγιναν γνωστά από τον κινηματογράφο, αλλά και παραδοσιακά και νησιώτικα.
Μαζί τους ο Αντρέας Λάφης, μια εξαιρετική λαική φωνή που κινείται στους δρόμους και του παραδοσιακού τραγουδιού και η Μπέσσυ Γιαννοπούλου που επιμελείται και την παραγωγή του σχήματος .
Η βραδιά υπόσχεται να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς θαμώνες περνώντας από όλα τα είδη της μουσικής και να τους ταξιδέψει στην μαγεία των εορτών!!!
Divanni Apollon Palace & Spa
Aγίου Νικολαόυ 10 και Ηλίου- ΚαβούριΤηλ. Κρατήσεων 210 8911100

Keywords
Τυχαία Θέματα