Μιχάλης Τασίνας & New Rock Times-Η ιστορία του γκρούπ!

Το προηγούμενο όνομα του συγκροτήματος ήτανε "Time Infusion". Σχηματίστηκαν κατά τη διάρκεια που ο Μιχάλης, ο Άρης, ο Γιώργος (Κατσαβριάς) και ο Σταύρος πήγαιναν στο Λύκειο. Με τη βοήθεια διαφορετικών ατόμων στα drums και στο μπάσσο δημιουργήσανε ένα demo CD για ένα μουσικό διαγωνισμό, το οποίο δεν είχε την ανταπόκριση που θα θέλανε. Αυτό όμως ήταν αρκετό για να τους δώσει το έναυσμα για να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που αγαπάνε,
να παίζουν, να γράφουν, να μοιράσουν τις ανησυχίες τους και τους προβληματισμούς τους μέσα από τη μουσική τους.
Αργότερα, ο Σταύρος αποχωρεί από το συγκροτήμα για προσωπικούς λόγους και οι υπόλοιποι τρείς συνεχίζουν χωρίς αυτόν, κάνοντας κάποια live σε μικρούς χώρους και cafe - bar. Με την προσθήκη του Γιώργου Παναγιάρη στα drums και Κωνσταντίνου Κούτσικα στο μπάσσο και κατά τη διάρκεια που ο Άρης, λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων, απουσιάζει από το συγκρότημα, οι υπόλοιποι πραγματοποιούν ένα live στην σκηνή του @Ρουφ στο Γκάζι μαζί με τη Σοφία Βόσσου.
Ο Άρης επιστρέφει και με την προσθήκη ενός ακόμα μέλους, του Δημήτρη Τσιμπάνου στα πλήκτρα, το συγκροτήμα αλλάζει το όνομα σε "New Rock Times". Οι ασταμάτητες πρόβες, το πολύ τρέξιμο και η μελέτη γίνεται μέρος της καθημερινότητας των παιδιών και σε μικρό χρονικό διάστημα ανεβαίνουν στην σκηνή του Kitchen Bar στο Χαλάνδρι ως opening act του Γρηγόρη Πετράκου και του Νίκου Μίχα. Η επόμενη συνεργασία είναι αυτή με τους Vertigo πάλι στο ίδιο μέρος. Έπειτα ως headliners σε δύο live με τους Delay στη σκηνή του Stage25.
Μετά από κάποια live τα παιδιά μπαίνουν στο studio για να ηχογραφήσουν το πρώτο τους κομμάτι το οποίο προορίζεται και για το ντεμπούτο τους στην ελληνική μουσική σκηνή. Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Παναγιάρη η θέση του Drummer μένει κενή...
Ύστερα από πολλές δοκίμες ο Λεωνίδας Αγγελής κάθετε πλέον στα drums και δίνει το ρυθμό στην μπάντα... Το μέλλον παραμένει άγνωστο, οι δυνατότητες αρκετές...το μόνο που μένει είναι να έρθεις και εσύ σε αυτή τη μουσική διαδρομή!

Τους legend fox μπορείτε να τους δείτε αυτή τη Παρασκευή στο music dreams festival στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι!
Keywords
Τυχαία Θέματα