Λάκης Παπαδόπουλος-ΜΠΛΕ στο Club του Μύλου!

Η γνωριμία του Λάκη Παπαδόπουλου (Λάκης με τα ‘ψηλά ρεβέρ’) με τους ΜΠΛΕ στην Αθήνα το 2011 (στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο) αποδείχτηκε καταλυτική.
Το αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσει μια πολύ δυνατή καλλιτεχνική συνεργασία με τον κλασσικό Λάκη και την εκρηκτική Τζώρτζια να τα δίνουν όλα πάνω στη σκηνή σε όλες τους τις εμφανίσεις στην Ελλάδα, ξεσηκώνοντας το κοινό.
Οι ΜΠΛΕ
δεν διστάζουν να δηλώσουν πως έχουν «ερωτευτεί» καλλιτεχνικά τον Λάκη Παπαδόπουλο και προχωρώντας ένα βήμα παραπάνω το 2012 γράφουν ένα τραγούδι (ντουέτο) και προτείνουν στον αγαπημένο τους καλλιτέχνη να το ερμηνεύσει μαζί με την Τζώρτζια.
Ο Λάκης το δέχεται με μεγάλη χαρά και έτσι γεννιέται το «Μαζί σου εγώ», σε μουσική του Γιώργου Παπαποστόλου και στίχους του Γιώργου Παρώδη.
Τρεις δεκαετίες γεμάτες με όμορφα διαχρονικά τραγούδια ενώνουν τον Λάκη Παπαδόπουλο με τους ΜΠΛΕ στα live τους, διαμορφώνοντας ένα καταπληκτικό συναυλιακό πρόγραμμα, ιδανικό για τους λάτρεις του ελληνικού rock n’ roll. Ετοιμαστείτε να τους απολαύσετε ζωντανά σε μια σειρά εμφανίσεων, το Σάββατο 13, 20 και 27 Οκτωβρίου, στο “Club” του Μύλου, στη Θεσσαλονίκη.
‘’Club’’ Μύλος Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Προσελευση: 21:00 (to live) free entry starts 1:30 (to ALL THE YOUNG DUDES)
Τηλ κρατήσεων: 2310 510081
Εισιτηριο θεάματος: 10€ e-ticket (7€): http://thessticket.eventbrite.com/ live outro στις 2:00 μετα τα μεσανυχτα καθε Σαββατο με τους ALL THE YOUNG DUDES
Keywords
Τυχαία Θέματα