Η Πένυ Παπακωνσταντίνου στη Μουσική σκηνή «ΠΥΡΗΝΑΣ»


ΠΕΝΥΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ«Φεγγάρι στην ταράτσα» μεπικάντικη SOSMουσική σκηνή “ΠΥΡΗΝΑΣ”Τετάρτη 2 Μαϊου 2012, ώρα 22.00

Μουσικήπαράσταση & Stand up Comedy

μαζί της η Ελισάβετ Μπούρα (2o βραβείο στο 1ο Φεστιβάλ Stand up Comedy)συμμετέχουν : Μαρία Καναβάκη – Σαββέρια Μαργιολά
Η ΠένυΠαπακωνσταντίνου παρουσιάζει μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση γεμάτη κωμικές- απρόβλεπτες καταστάσεις και αγαπημένατραγούδια της παρέας, με τίτλο «Φεγγάρι στην ταράτσα» με πικάντικη SOS. Οιπαρέες γράφουν ιστορίες και οι ιστορίες γίνονται
τραγούδια. Δράση και αντίδραση.
Συμφωνία και έκρηξη λέξεων, μια μουσικήπαράσταση με stand up comedy, διαδραστικό σχολιασμό , παιχνιδίσματα με το κοινό, μουσικά χρώματα καιεναλλαγή συναισθημάτων.Μουσικέςανακολουθίες, κόντρες, μουσικές συνομιλίες και ιστορίες καθημερινής τρέλας. Η ΠένυΠαπακωνσταντίνου ερμηνεύει τραγούδια από τον καινούργιο της δίσκο «Φεγγάρι στην ταράτσα» αλλά καιγνωστά αγαπημένα τραγούδια που διεκδικούν την ανατροπή…από την «Λίληθ» της Βενετσάνου μέχρι το «Ποδήλατο» τηςΒιτάλη, από τον «Καϊξή» του Χατζηχρήστου μέχρι την «Νταλίκα» της Μπέλλου , απόπαραδοσιακά Σμυρναίικα μέχρι ρεμπέτικα. Μαζί της επί σκηνής η Μαρία Καναβάκη και Σαββέρια Μαργιολά.

Το «Φεγγάρι στην ταράτσα» είναι το πρώτοτραγούδι που ακούστηκε από την δισκογραφική δουλειά που έχει κυκλοφορήσει και ηοποία έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προδιαγραφές. Τα τραγούδια είναι της Χάρις Τσεκούρα, ενώ η Μαρία Καναβάκη ανέλαβε τις ενορχηστρώσειςτων κομματιών .Η ΕλισάβετΜπούρα έχει το ταλέντο και την ικανότητα τουκωμικού που ξέρει να κάνει stand up που περιέχει προσωπικότητα κι εξυπνάδα.
Μαζίτους 3 εξαίρετοι μουσικοί: Χρήστος Παύλης(κιθάρες), Γιάννης Παπαγιαννούλης(κρουστά) και Νίκος Τζανετόπουλος(πλήκτρα)
Κείμενα stand up: Ελισάβετ ΜπούραΕπιμέλειακειμένων και σκηνοθεσία: ΚαίτηΜανωλιδάκη
ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ (με μπύρα/κρασί)
Πληροφορίες - Κρατήσεις:Μουσική σκηνή «ΠΥΡΗΝΑΣ»Μιχαλακοπούλου & Διοχάρους 11 (πίσω από το Χίλτον) Τηλ. 210 7237150
Keywords
Τυχαία Θέματα