Γιώργος Σπανός & Άντα Λιβιτσάνου Live@Stage25-Κερδίστε προσκλήσεις

Για δωρεάν προσκλήσεις στείλτε mail στο [email protected] με θέμα »STAGE 2/3»!
Σάββατο 2 Μαρτίου 2013, στις 23:00 ο Γιώργος Σπανός και η Άντα Λιβιτσάνου παίζουν ζωντανά στο Stage25 με δυνατή διάθεση και ανατρεπτικές διασκευές.
Ο Γιώργος Σπανός, είναι συνθέτης και κιθαρίστας, με προσωπική δισκογραφία, σημαντική μουσική δουλειά στο θέατρο και αξιόλογες συνεργασίες. Η Άντα Λιβιτσάνου, είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια με

συμμετοχή σε πολλές τηλεοπτικές σειρές. Για χρόνια, ήταν η front woman του γκρουπ “Volt”. Το ντουέτο (Σπανός – Λιβιτσάνου) συνεχίζει τη μουσική του πορεία που ξεκίνησε πέρυσι και που μέχρι σήμερα μας έχει ταξιδέψει σε ατμοσφαιρικά μουσικά τοπία με «μόνο μια κιθάρα» αλλά και σε δυνατά full band ηλεκτρικά live «γλιστρώντας» πάντα επιδέξια ανάμεσα στη Jazz, τη Rock, τη Soul, το Funk.
Σε αυτό το live, θ’ ακουστούν τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του Γ. Σπανού αλλά και ανατρεπτικές διασκευές που θα φέρουν κοντά μας στη σκηνή του Stage25 τους Amy Winehouse, Michael Jackson, Portishead, Metallica, Iggy Pop, Dire Straits, Van Morison, Leonard Cohen κ.α. Στο μπάσο θα είναι ο Γιάννης Πλαγιαννάκος, στα πλήκτρα ο Αλέξανδρος Λιβιτσάνος και στα τύμπανα ο Γιώργος Πουλιάσης.
Ακολουθήστε μας στο facebook για συνεχή ενημέρωση

Keywords
Τυχαία Θέματα