Γιώργος Κυριακίδης – Eσένα πληγώνω

Ο Γιώργος Κυριακίδης επανέρχεται με νέο Single όπου έχει τον τίτλο "Εσένα Πληγώνω". Πρόκειται για ένα τραγούδι πρόταση αφού πρώτον θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα ο ήχος του και το έντονο συναίσθημα μέσα από την μουσική και δεύτερον θα σας αγγίξει ο δυναμικός του στίχος. Άλλωστε ο Γιώργος έχει συνηθίσει να μας εκπλήσσει ευχάριστα με διαφορετικές μουσικές προτάσεις!Την μουσική την υπογράφει ο ίδιος σε συνεργασία με τον μουσικό παραγωγό Bob Katsionis(Firewind,Outlood) και οι στίχοι είναι της Κυπριακής
καταγωγής και ταλαντούχας Άρτεμις Μουρέττου.

____________________________________________________________________

Βιογραφικό: Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη με καταγωγή από τις Σέρρες ο Γιώργος Κυριακίδης είναι ένας από τους πλέον ανερχόμενους καλλιτέχνες στην ελληνική Pop/Rock σκηνή. Στα εφηβικά του χρόνια μετακόμισε στην Θήβα, η οποία στάθηκε βασικός παράγοντας να ξεκινήσει να ανακαλύπτει νέα μουσικά μονοπάτια. Μελετώντας εντατικά κιθάρα και ακούγοντας ατέλειωτες ώρες μουσικής αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό του συγκρότημα που θα τον βοηθούσε να παίζει κομμάτια που αγαπάει μπροστά στον κόσμο. Μ’ αυτόν τον τρόπο κατάφερε να κερδίσει εμπειρίες και να πραγματοποιήσει τις πρώτες του ζωντανές εμφανίσεις.

Το 2009 υπήρξε δημιουργός του “SummerWave Festival” και το 2013 συνεμπνευστής του “Sunsound Festival”, φεστιβάλ που γέμιζαν τα καλοκαίρια της Θήβας με μουσικές αγαπημένων καλλιτεχνών από την ελληνική σκηνή (μερικοί εξ’αυτών: Claydee Lupa, Μόνιμος Κάτοικος, Mpliax 166, Elysion, κ.α.).

Το 2010 δήλωσε συμμετοχή στο τηλεοπτικό Show του Alpha ”Greek Idol 2” και έφτασε στους κορυφαίους 100, ξεχωρίζοντας μεταξύ χιλιάδων.
Το 2011 κυκλοφόρησε το πρώτο του Digital Single με τίτλο ”Όσα δεν μπόρεσα να πω” και ένα χρόνο αργότερα συνέχισε με το “Θα ‘μαι κοντά σου’’ και το ”Πες μου”, μια ατμοσφαιρική Pop/Rock μπαλάντα για την αγάπη όπου κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις των Charts. Ο Γιώργος Κυριακίδης είναι ένας καλλιτέχνης με ψυχή και πάθος για τη δουλειά του με διπλή παρουσία, τόσο σαν συνθέτης όσο και σαν τραγουδιστής ενώ χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από το κοινό της ελληνικής μουσικής. Αυτή την περίοδο πραγματοποιεί μια σειρά ζωντανών εμφανίσεων ανά την Ελλάδα και σύντομα ξεκινάει την νέα του δισκογραφική δουλειά.

Λίγα λόγια από τον ίδιο:

‘‘…Επιτυχία για μένα είναι να καταφέρνω μέσα απ’ τη μουσική μου να κάνω τους ανθρώπους να νοιώθουν βαθιά συναισθήματα χαράς ή λύπης – έστω και για μια στιγμή- μιας και πλέον το καθημερινό άγχος και η ρουτίνα δεν το επιτρέπουν…”
>> Όσο πιο σκληρή είναι η ζωή τόσο πιο όμορφα είναι τα τραγούδια.
– Γιώργος Κυριακίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα