Αναγνώστης:Ήμουν στο Mall όταν έγινε η έκρηξη!

Αναγνώστης μας,μιλάει για την έκρηξη στο mall!Το άρθρο αν και δεν έχει απόλυτη σχέση με τη μουσική αναρτάται στο site για την προσοχή σας σε ολους τους χώρους διασκέδασης αλλά και την αυξημένη προσοχή σας!

»Κυριακή πρωί και πήγα στο mall για ένα καφέ με φίλους,ξαφνικά υπήρχε έντονη κινητικότητα ενώ πήγαινα προς το parking του πολύκεντρου.Χωρίς να έχω καταλάβει τι συμβαίνει

και ενώ έβγαινα από το parking άκουσα ένα δυνατό κρότο.Ο κόσμος είχε ήδη βγεί από το εσωτερικό του mall όχι όμως όλοι από το parking που δεν ακούσαμε καμία ειδοποίηση.Στον ήχο του κρότου πάγωσα.Οταν πληροφορήθηκα ότι έσκασε βόμβα πραγματικά πανικοβλήθηκα.Σε αυτό το χώρο με παιδιά και οικογένειες βόμβα;Πριν κάποια χρόνια δούλευα σε ένα κατάστημα και είχε ακουστεί ξανά πως υπήρχε τηλεφώνημα για βόμβα,ποτέ όμως δεν εκκενώθηκε το κτίριο αφού ο χώρος ελέγχεται με κάμερες.Αυτή τη φορά η αστυνομία η ιδιωτική αλλά και η ΕΛ.ΑΣ. ήταν απίστευα έτοιμη και αντιμετώπισαν αστραπιαία την εκκένωση και τον έλεγχο.Πολύ ύποπτο χτύπημα πραγματικά και δεν μπορώ να καταλάβω το στόχο,ποιός ήταν ο Λάτσης ή παιδιά;Πολύ προσοχή σε όλους,οι μέρες είναι ύποπτες…! »

Μάριος

Keywords
Τυχαία Θέματα