Warm Up Festival

Warm Up Festival

Σάββατο 8 Ιουνίου @ six d.o.g.s.

Τα προεόρτια ενός φεστιβάλ που κοντοζυγώνει

Με τις προετοιμασίες να έχουν πάρει φωτιά, ακριβώς 46 ημέρες και κάτι ώρες πριν το Up Festival του 2013, μαζευόμαστε για μια μικρή γεύση αυτού που πρόκειται να συμβεί στα Κουφονήσια από τις 25 εώς τις 27 Ιουλίου.

align="center">

Σας περιμένουμε να τα πούμε, να παρακολουθήσουμε στις οθόνες σκηνές από τα προηγούμενα Up festivals για να νοσταλγήσουμε τα παλιά και να ονειρευτούμε αυτά που έρχονται, να παρακολουθήσουμε live τους Mary’s Flower Superhead, τον Melorman στη σκηνή, να ξεσαλώσουμε με ωραίες μουσικές, αλλά και για να ανακοινώσουμε το τελικό line up του φετινού UP Festival.Ένα πάρτυ από όλους εμάς που οργανώνουμε το festival για όλους εσάς που το αγαπάτε μαζί μας!

Come join!

Επί σκηνής, (live acts): Melorman, στο project space (www.soundcloud.com/melorman) & Mary’s Flower Superhead στην κεντρική σκηνή (www.marysflowersuperhead.com)

After party με Blend Mishkin (www.blendmishkin.com)

και

ΜΙΑ LIVE ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΚΠΛΗΞΗ! (που δεν πρέπει να χάσετε)

Στα decks: Exploding Plastic / Trip Me Up / + More tba και καλά ξημερώματα….!

Αυτά λοιπόν. Ραντεβού στο six d.o.g.s. (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι), με είσοδο ελεύθερη, Σάββατο 8 του Ιουνίου στις 21:00, για να ανοίξουμε πανιά από το κέντρο της πόλης για τα Κουφονήσια! Το ταξίδι αρχίζει εδώ! Σας περιμένουμε!

*** Κάπου τριγύρω θα υπάρχει το συλλεκτικό merchandise του festival που έγινε ανάρπαστο τα προηγούμενα χρόνια – Τα προεόρτια ενός φεστιβάλ που κοντοζυγώνει Lives, dj sets, ειδικοί καλεσμένοι, χορός, χορός, χορός και μια ΜΕΓΑΛΗ εκπληξη! Σάββατο 8 Ιουνίου @ six d.o.g.s.

Διοργάνωση: Trip, deBόp (www.debop.gr), Inner Ear Records (www.inner-ear.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ψυχαγωγία > Music Dreams
Warm Up Festival,