Schwipp ϟ Schwapp at Pixi

Schwipp ϟ Schwapp aka The Mental Men of Gentle Scam έχουν ένα cock rock ήχο με την απαραίτητη δόση ηλεκτρονικής nu disco. Είναι ένα φρέσκο δίδυμο που έχει μόλις πέντε χρόνια ύπαρξης στην ηλεκτρονική disco σκηνή, παρόλα αυτά έχει κάνει ένα μεγάλο ταξίδι μέσα από διάφορα είδη και μουσικά φάσματα όπως Italo Disco, Hip Hop,

Funk που τους προετοίμασε για την πορεία και την μετέπειτα εγκατάσταση τους στην πόλη του Βερολίνου και τη ηλεκτρονική σκηνή εκεί.
Οι Schwipp ϟ Schwapp έχουν υπάρξει resident DJs σε μερικά από τα πιο hype club του Βερολίνου όπως το νούμερο ένα disco underground location „Das Hotel, το Saloon zur Wilden Renate, Morlox Brunnen 70, ZMF και το θρυλικό Club der Republik.
Μετά την πρώτη τους εμφάνιση σε μεγάλο κοινό, όλα άρχισαν να παίρνουν το δρόμο τους και η φήμη τους εξαπλώθηκε γρήγορα. Η ικανότητα τους να μιξάρουν τόσα μουσικά είδη ταυτόχρονα και η επιδέξια ένωση του παλιού ήχου με τον ήχο του μέλλοντος τους έφερε στην πόρτα της πρώτης του δισκογραφικής κυκλοφορίας. Το επερχόμενο ΕP τους θα βγει αυτόν τον Σεπτέμβρη και εμείς ανυπομονούμε να τους δούμε και να τους ακούσουμε το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στα decks του PIXI. Tην βραδυά θα ανοίξει η Miss Linenwood από τις Teardrops.

Περισσότερες πληροφορίες:
PIXI
Eυμολπιδών 11 – Γκάζι

Keywords
Τυχαία Θέματα