NINA D & DJ X ONE Live


NINA D & DJ X ONE LiveΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΜΑΙΟΥ στο ΘΕΑΤΡΟ ΕLIART
Η Nina D είναι το νέο ανερχόμενο αστέρι της pop μουσικής! Η νέα της ερωτική μπαλάντα «Call Me» που κυκλοφόρησε πρόσφατα, έχει ήδη αποσπάσει τις θετικότερες κριτικές και έχει κάνει το ραδιοφωνικό κόσμο να ερωτευτεί!
Με φωνή βελούδινη και ταυτόχρονα δυναμική, βγαλμένη σχεδόν από παραμύθι έρχεται στο Θέατρο
ELIART να μας κερδίσει όλους σε ένα συναρπαστικό live για να κάνει τη βραδιά του Σαββάτου 12 Μαΐου απλά αξέχαστη!
Μαζί της στη σκηνή έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον DJ X ONE – Αργύρη Ναστόπουλος. Ο Αργύρης, στην μετά – ΟΝΕ εποχή, είναι πιο δυναμικός, πιο ενεργητικός και περισσότερο ανατρεπτικός από ποτέ και ετοιμάζεται να γράψει το δικό του κεφάλαιο στην ιστορία της μουσικής. Μετά από τις πολύ επιτυχημένες του περιοδείες σε clubs της Ελλάδας και του εξωτερικού, έρχεται στο ELIART να πλαισιώσει την αγαπημένη του συνεργάτιδα NINA D!
Το πρόγραμμα της βραδιάς περιλαμβάνει τραγούδια musical, και όχι μόνο, κάνοντας έτσι τη βραδιά ξεχωριστή και διαφορετική από τις άλλες!
Η πρόταση για έξοδο στο ELIART το Σάββατο 12 Μαΐου με τη συντροφιά της νέας NINA Dκαι του συναρπαστικού DJ X ONEείναι ιδανική για όσους αγαπάνε τη μουσική, θέλουν να περάσουν όμορφα και να διασκεδάσουν πολύ!
Τραγούδια εμπνευσμένα από τον έρωτα και το πάθος για ζωή.
Τέτοια live χρειαζόμαστε σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη εποχή, που ψάχνουμε τρόπους να διασκεδάσουμε να ξεχαστούμε… Συναισθήματα που μας κάνουν να νιώθουμε μέσα μας την ελευθερία της μουσικής και του καλού τραγουδιού.Αφήστε τα προβλήματα πίσω και ελάτε μαζί μας!Σας υποσχόμαστε μια συγκλονιστική βραδιά γεμάτη μουσικά ερεθίσματα!Μη λείψει ΚΑΝΕΙΣ!
ΘΕΑΤΡΟ ELIARTΚωνσταντινουπόλεως 127Κεραμεικός (Στάση Μετρό)Ώρα έναρξης 23:00Είσοδος με ποτό (κρασί ή μπύρα) 10 ευρώ
Κρατήσεις: 210 34 77 677
Keywords
Τυχαία Θέματα