**MONIKA live in Volos**

Η Μόνικα live με καινούργια τραγούδια και ανανεωμένη σύνθεση σχήματος. Στο πλαίσιο της πανελλαδικής περιοδείας της τον Δεκέμβριο του 2012 επισκέπτεται για ένα μοναδικό live τον Βόλο!

Ερχεται να παρουσιάσει για πρώτη φορά στο κοινό δείγματα από το πολυαναμενόμενο τρίτο της άλμπουμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα! Μαζί τα τραγούδια από τους δίσκους όπως “Over The Hill” , » Βabe» και “Bloody Sth» που έχουν αγαπηθεί όσο λίγες σύγχρονες δημιουργίες. Κομμάτια που δεν χρειάζονται συστάσεις,

καθώς αποτελούν τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές επιτυχίες της τελευταίας δεκαετίας στην εγχώρια μουσική πραγματικότητα, ανεξάρτητα από μουσικό είδος.

Επί σκηνής, η αγαπημένη τραγουδίστρια ερμηνεύει στο πιάνο και την κιθάρα κομμάτια από το δεύτερο άλμπουμ της “Exit”, όπως το ξεχωριστό “Yes I Do”, μελωδίες μέσα από το δισκογραφικό ντεμπούτο της “Avatar”, καθώς και μια επιλογή από ξένες και ελληνικές διασκευές αγαπημένων της κομματιών με μοναδικές ενορχηστρώσεις. Δύο χρόνια μετά από την παρθενική της (& θριαμβευτική) εμφάνιση στο Vοlume festival, η Μόνικα ξανά στην πόλη με τη λαχτάρα όπως είναι η πρώτη φορά!
Μην χάσετε ένα αξέχαστο βράδυ..

**Σάββατο 15/12 , ΜΟΝΙΚΑ live στο VOX : πόρτες ανοίγουν 10:30

Προπώληση: 10€ (τα πρώτα 250)
Ταμείο: 12€

Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει στα:

-Elefantas coffee bar (Τ.Οικονομάκη 70Α)
-Casablanca cinephile (Δημητριάδος 193)
-Piazza del Caffe και
-Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου, στη συμβολή Δημητριάδος με Κουμουνδούρου,
-Republic bar (Κουμουνδούρου 3 μεταξύ Ιάσονος Δημητριάδος)
όλες τις ώρες του 24ώρου, μέχρι το απόγευμα της ημέρας της συναυλίας.

FB event: http://www.facebook.com/events/426643154075928/

περισσότερες πληροφορίες [email protected]
Κρατήσεις : 2421035350

Keywords
Τυχαία Θέματα