H UNIVERSAL MUSIC ΣΤΟ MADWALK BY VODAFONE 2012

Ο μοναδικός Μιχάλης Χατζηγιάννης μάγεψε χθες τους θεατές του Madwalk by Vodafone 2012 με ένα εντυπωσιακό live performance υψηλής αισθητικής που ξεχώριζε από τις υπόλοιπες εμφανίσεις. Πλαισιωμένος από δύο παραμυθένιες μπαλαρίνες (κλασικές χορεύτριες-αστέρια της Λυρικής Σκηνής) και με total black

look Dolce & Gabbana, τραγούδησε αρχικά το πρώτο single-επιτυχία από το ομώνυμο νέο άλμπουμ «Θάρρος ή Αλήθεια». Στη συνέχεια και ενώ στην πασαρέλα εμφανίζονταν τα μοντέλα που φορούσαν τις ρομαντικές δημιουργίες του Atelier Loukia, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κάθισε σε ένα μεγάλο μαύρο πιάνο με ουρά για να παρασύρει το στάδιο στον παλμό του δεύτερου δυναμικού single του καινούργιου δίσκου, του super hit «Πλάι Πλάι».

 

Οι ανανεωμένοι Goin’ Through μαζί με τους γεμάτους ενέργεια MEΛΙSSES έκαναν το στάδιο Tae Kwon Do να σειστεί όταν τραγούδησαν στην κορύφωση της βραδιάς το καινούργιο single των Goin’ Through «Falling» από το άλμπουμ έκπληξη που ετοιμάζουν αυτόν τον καιρό. Οι ΜΕΛΙSSES (ντυμένοι με δημιουργίες του Stelios Koudounaris), οι οποίοι πρόσφατα έκαναν το δίσκο τους «Άκου» χρυσό, είχαν τραγουδήσει αμέσως πριν το καταπληκτικό νέο single «Ό,τι Άφηνες Μισό», επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά πως είναι η κορυφαία ελληνική μπάντα, αφού ενθουσίασαν το κοινό που χόρευε χειροκροτώντας!

 

Νωρίτερα, η Κατερίνα Στικούδη έκανε την απόλυτη smart sexy εμφάνιση στην πασαρέλα του Madwalk, φορώντας ένα κεντημένο χρυσό body με κουκούλα Konstantinos Melis by Laskos. Η Κατερίνα περπάτησε στο catwalk με περισσότερη άνεση και αυτοπεποίθηση από κάθε άλλον και τραγούδησε μια ελληνική version του «Brimful of Asha» μαζί με τα Κόκκινα Χαλιά και τους ΝΕΒΜΑ.

 

Last but not least, ο Κώστας Μαρτάκης ήταν ο guest host που κέρδισε τις εντυπώσεις στο ρόλο του παρουσιαστή, αφού πρώτα άνοιξε τη βραδιά τραγουδώντας την καινούργια dance επιτυχία «Ένταση» από το ομώνυμο άλμπουμ που κυκλοφορεί από την Universal Music.

Keywords
Τυχαία Θέματα