Ζημιές άνω των 80 χιλιάδων ευρώ από εμπρησμό σε πρακτορείο στοιχημάτων

12:22 1/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Νεώτερη ενημέρωση

Ζημιές άνω των 80 χιλιάδων ευρώ προκλήθηκαν από πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα τα ξημερώματα σε πρακτορείο στοιχημάτων που βρίσκεται στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, ιδιοκτησίας ενός 45χρονου και ενός 23χρονου, οι οποίοι ανέφεραν ότι δεν υποψιάζονται οποιονδήποτε για τη πυρκαγιά.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι «σήμερα γύρω στις 04.40 τα ξημερώματα εντοπίστηκε φωτιά σε πρακτορείο στοιχημάτων που βρίσκεται στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας. Επί τόπου έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα τα οποία

κατάφεραν και έσβησαν τη φωτιά προτού αυτή επεκταθεί σε γειτονικά κτίρια».

Πρόσθεσε ότι από τη φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο πρακτορείο στοιχημάτων, η αξία των οποίων ξεπερνά τις 80 χιλιάδες ευρώ. Ανακρινόμενοι από την Αστυνομία οι δύο ιδιοκτήτες του πρακτορείου, ένας 45χρονος και ένας 23χρονος, ανέφεραν ότι δεν υποψιάζονται οποιονδήποτε σχετικά με τη φωτιά στο κατάστημα τους.

Με το πρώτο φως της ημέρας εμπειρογνώμονες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας διενήργησαν έρευνες στη σκηνή και παρέλαβαν τεκμήρια, τα οποία στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Ωστόσο οι έρευνες της Αστυνομίας επικεντρώνονται προς όλες τις κατευθύνσεις, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό περιβάλλον των δύο ιδιοκτητών. Το πρακτορείο στοιχημάτων δεν είχε ασφαλιστική κάλυψη.

Φωτιά σημειώθηκε σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λάρνακα γύρω στις 4.40 τα ξημερώματα σήμερα.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, η φωτιά, η οποία κατέστρεψε ολοσχερώς το πρακτορείο, κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σημειώνεται ότι οι ζημιές από την πυρκαγιά ανέρχονται στις 80,000 ευρώ περίπου.

Περαιτέρω εξετάσεις θα διενεργηθούν σήμερα το πρωί, ενώ την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης, καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα